Optiker Ögonkliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Kom och jobba på Ögonkliniken i Västervik !

Vi söker en optiker för ett vikariat på 1 år, eventuellt längre. Arbetsuppgifterna som optiker på Ögonkliniken är mycket varierande. I tjänsten ingår förberedelser inför läkarbesök, egen mottagning såsom återbesök efter kataraktoperationer, synfältsundersökningar, ögonbottenfotografering mm.

Vi erbjuder dessutom ett stimulerande arbete i en arbetsmiljö bland arbetskamrater inom olika yrkeskategorier, där du får möjlighet till engagemang, ansvar och få vara med i klinikens ständiga utveckling.

Vi har ett öppet klimat med visionen - Patienten först!

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är legitimerad optiker. Du har ett intresse för oftalmologi och är en positiv och engagerad person.

Vi värdesätter ett gott bemötande och en vilja att samarbeta för att skapa de bästa resultaten för patienten. Stor vikt läggs vid flexibilitet och förmågan att växla mellan självständigt arbete och arbete i grupp samt engagemang för ständiga förbättringar i arbetet. Vill du vara med i vårt team - Tillsammans - och samtidigt ha ett intressant arbete.

Vår arbetsplats

Ögonkliniken i Västervik ger en specialiserad ögonsjukvård till invånarna i norra Kalmar län.

Kliniken består av Ögonmottagningar i Västervik, Vimmerby och Oskarshamn samt en dagavdelning och operationsavdelning. Hos oss jobbar cirka 45 medarbetare inom olika professioner såsom läkare, ögonsjuksköterska, ortoptister, optiker, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Största volymerna för kliniken är diagnostik och behandling av grå och grön starr, behandling för maculadegeneration, diabetesförändringar, sjukdomar i ögats gula fläck och ögonsjukdomar hos barn. Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du får möjlighet till utvecklingsmöjligheter. Vi har även en vårdplats på sjukhuset för inneliggande patienter.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/240

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-04-25
Upplysning om tjänsten

Marie Schwartz, Avdelningschef

0490-865 07
Upplysning om tjänsten

Johanna Carlsson,

0490-870 08

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30