Operationsplanerare, Gynmottagningen - Kvinnokliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett varierande och bitvis utmanande uppdrag som operationsplanerare hos oss på gynmottagningen, Kvinnokliniken, Västerviks sjukhus.

Vår verksamhet genomsyras av Region Kalmar läns värdegrund "öppet, engagerat och kunnigt", som ligger till grund i allt vi gör och alla människor vi möter för att uppnå vår vision, "Tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv”.

Vi på Kvinnokliniken anser att grunden till en välfungerande verksamhet präglas av en god arbetsmiljö, vilken vi med gemensamma krafter skapar. Du välkomnas av oss, en tätt sammansvetsad arbetsgrupp bestående av barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och medicinska sekreterare. På vår arbetsplats råder gott samarbete med högt till tak, som tillsammans hjälps åt, prövar nya idéer, utvecklar våra arbetssätt och vår verksamhet.

I uppdraget som operationsplanerare blir du en central roll i vår verksamhet och den sammanhållande länken för Kvinnoklinikens planerade operationer inom gynekologisk kirurgi, sluten- och öppenvård. I din funktion är du en viktig pusselbit i teamet där du planerar, administrerar och koordinerar operationsvårdkedjan. Du har ett nära samarbete med dina kollegor inom klinikens enheter samt med övriga avdelningar och enheter på sjukhuset och inom Region Kalmar län. Du kommer samverka med operationsplanerarna för öronkirurgi, ögonkirurgi samt allmän kirurgi/ortopedi och urologi.  I dina arbetsuppgifter ingår även att lägga tidböcker, administrera scheman för våra läkare samt vara en resurs på mottagningen vid arbetstoppar, frånvaro och under semesterperioder.

Dina arbetstider är förlagda måndag till fredag, dagtid och tjänsten är en tillsvidareanställning där provanställning kan komma att tillämpas.

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är Legitimerad sjuksköterska eller utbildad undersköterska. Vi ser att du som söker har erfarenhet/kunskap av operativ verksamhet och ser gärna att du har mottagningsvana.

Du som söker tycker om att ta ansvar och är strukturerad i ditt sätt att planera, organisera och genomföra ditt arbete. Då den ena dagen inte är den andra lik, och förutsättningarna snabbt kan förändras, så är det av yttersta vikt att du är flexibel, prioriterar och snabbt kan göra de ändringar som krävs. Du är ösningsorienterad och har ett nyfiket och utforskande sätt i de olika situationer som uppstår och som du ställs inför. För att trivas i denna tjänst är det ett måste att du är kommunikativ, har ett öppet förhållningssätt, är serviceinriktad med en hög samarbetsförmåga då du samverkar med olika professioner och kollegor, såväl inom det egna teamet som utanför.

Erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt goda kunskaper i Officepaketet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Känner du igen dig på beskrivningen och vill vara med att påverka och utveckla vår verksamhet? Välkommen att söka till oss!

Vår arbetsplats

Kvinnokliniken omfattar gynekologisk mottagning med dagvård samt operations- och förlossningsavdelning. Vårdavdelning omfattar BB och gynekologisk slutenvård med 15 platser. Mödravård bedrivs i Västervik, Hultsfred, Vimmerby och Oskarshamns kommuner.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/358

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-08-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Madeleine Örjestam, Avdelningschef

0490-874 27
Upplysning om tjänsten

Lena Arvidsson, Verksamhetschef

0490-862 08
Upplysning om tjänsten

Maria Gunnarsson, Kommunal

0490-861 81
Upplysning om tjänsten

Elin Johansson, Vårdförbundet

0490-874 23

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 15 juli 2020 Lämna synpunkter på innehållet