Omsorgskoordinator Mobila Reahabteamet

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi har nu förmånen att erbjuda ett givande och omväxlande arbete som omsorgskoordinator hos oss på Samrehab, Västerviks sjukhus.
Som omsorgskoordinator ingår du i SIVH-gruppen som arbetar nära Mobila Rehabteamet.
Din roll är att planera och genomföra vårdplaneringsmöten. Du kommer att vara navet i
kontakterna gentemot slutenvårdsavdelningar, primärvården och kommuner och samverka i olika nätverk. För oss är det av yttersta vikt att hela tiden utvecklas, se framåt, göra förbättringar och se nya möjligheter och lösningar för att på bästa sätt möta framtiden. Vi ger dig i denna roll ett stort eget ansvar.
Dina arbetstider är dagtid, måndag till fredag enligt avtal.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är undersköterska. Har du arbetat med in -och Utskrivningsprocessen är detta meriterande. B-körkort är ett krav. För att trivas i denna roll krävs det att du som person är självgående och drivande. Du ser till helheten och tar tag i saker där du har förmågan att genomföra och utveckla konkreta problemlösningar inom alla områden, alltifrån individuella patientärenden till att utveckla arbetssätt och rutiner. Du är trygg i dig själv och tycker om att ta eget ansvar där du arbetar strukturerat och noggrant. Samarbete ser du som en självklarhet och att delta i olika nätverk, skapa nya kontakter och relationer ser du som givande och roligt.
Du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket och van att arbeta digitalt.

Vår arbetsplats

Samrehab omfattar arbetsterapi, sjukgymnastik/fysioterapi och dietistverksamhet på Oskarshamns och Västerviks sjukhus, kuratorsverksamhet på Oskarshamns sjukhus, smärtenheten på Västerviks sjukhus och distriktsarbetsterapi och distriktssjukgymnastik/fysioterapi i Kalmar läns 6 norra kommuner. Vision: Hälsolänet - För ett friskare, tryggare och rikare liv. Patienten först i allt vi gör och i alla beslut vi tar.

Verksamhetsidé: Vi sprider kunskap, stärker det friska och genom goda möten stödjer vi den unika personen till eget ansvar för sin hälsa och sitt välbefinnande.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/374

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-05-25
Upplysning om tjänsten

Ulrika Blomé, Biträdande basenhetschef

0490-870 80
Upplysning om tjänsten

Carina Bergsten, Samordnare mobila rehabteamet

0490-853 43

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 26 maj 2021 Lämna synpunkter på innehållet