Områdeschef Samrehab Vimmerby/Hultsfred

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi på Samrehab i norra länsdelen söker efter en ny kollega. Ta chansen att få arbeta tillsammans med oss, varje dag

tillsammans lite bättre - kraften hos många!

Vi söker en chef till Samrehab distriktsrehabiliteringen Vimmerby/Hultsfred, som är en av flera enheter inom Samrehab. Arbetsplatsen finns dels i Vimmerby, i lokaler bredvid hälsocentralen, samt i Hultsfred där vi finns i egna lokaler. Till Hultsfredsmottagningen hör även en filial i Virserum.

Dina arbetsuppgifter består av att planera, leda och utveckla verksamheten framåt. Tillsammans med dina medarbetare formulerar ni målsättningar som ni arbetar aktivt mot och sedan följer upp. Som områdeschef har du personalansvar, arbetsmiljöansvar och ekonomiansvar. I ditt dagliga arbete har du stöd av dina kollegor inom Samrehabs ledningsgrupp som idag utgörs av en basenhetschef och 5 områdeschefer som träffas varje vecka. Du har även stöd från verksamhetsutvecklare, Controller och HR-funktion som finns för att supporta dig.

Vi tycker det är viktigt att du som chef får rätt förutsättningar och vi har ett genomarbetat Introduktionsprogram. Vi satsar på utvecklande ledarskap för alla våra chefer. Det ska vara roligt att vara chef hos oss!

Vi söker

Dig som har en högskoleutbildning inom vård och omsorg. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap eller genomgått någon form av ledarskapsutbildning. Du kan ha varierad arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du har arbetat inom rehabiliteringsverksamhet. Som chef har du ett tillitsbaserat förhållningsätt till dina medarbetare och är tydlig, har förmågan att planera arbetet både på kort och lång sikt.

Du är bekväm i att fatta beslut och kan stå för dem, är målinriktad och har en vilja att utveckla och driva verksamheten framåt. Din personlighet präglas av förmågan att bygga goda relationer, skapa förtroende och du delar med dig av din kunskap och erfarenhet. Vi som arbetar tillsammans med dig uppskattar ödmjukhet, positivt tänkande och kreativitet!

Vår arbetsplats

Du kommer att ha personalansvar för ca 20 personer inom fyra olika professioner; fysioterapeuter, arbetsterapeuter, undersköterska och medicinsk sekreterare. Vi samverkar med såväl primärvård, slutenvård, samt psykiatri. Kommunerna är en viktig samverkanspartner.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/534

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-06-24
Upplysning om tjänsten

Stefan Bragsjö, Basenhetschef

0490-86627
Upplysning om tjänsten

Alexandra Dagsdotter, Fysioterapeuterna

0492-17509
Upplysning om tjänsten

Eva Svensson, Arbetsterapeuterna

0492-17540
Upplysning om tjänsten

Catarina Sandberg Gunarsson, Vision

0492-17693
Upplysning om tjänsten

Larita Vigander, Kommunal

0490-86230

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 25 juni 2022 Lämna synpunkter på innehållet