bild för annons Objektledare IT

Objektledare IT

IT- förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett intressant arbete där du har möjlighet att förena processledning, IT-intresse och samhällsnytta. Inom Region Kalmar län är den digitala utvecklingen i starkt fokus och som Objektledare IT har du en nyckelroll i digitaliseringsarbetet.

Nu söker vi en tjänst som Objektledare IT Nationella tjänster kombinerat med rollen som Biträdande Objektledare IT för Gemensam vårdprocess. Region Kalmar läns IT har en samverkan med regionens olika verksamhetsområden där man möts och utvecklas enligt en särskild samverkansmodell som vägleder och sätter ramarna. Som Objektledare IT samverkar du med verksamhetens objektledare och utarbetar tillsammans en objektplan. Du ansvarar för att ta fram, verkställa och följa upp objektplanens IT-relaterade mål. Du ansvarar för releaser, uppdrag och mindre projekt inom objektet. I rollen ingår kontakt med leverantörer och du ansvarar för uppföljning av objektets ekonomi och avtal.

I objektet Nationella tjänster ansvarar du för framtagande och utveckling av nationella tjänster riktade till Region Kalmar läns invånare, patienter och deras anhöriga, privata vårdgivare samt våra egna medarbetare. I rollen som Biträdande Objektledare för Gemensam vårdprocess arbetar du tillsammans ansvarig objektledare i det största objektet inom Region Kalmar län med att driva digitaliseringen inom vården framåt.

Vi söker

Vi söker dig som har god teknisk förståelse, erfarenhet som förvaltningsledare och/eller projektledare alternativt liknande samordnande roll. Du har förståelse för arkitektur, teknik och metoder för informationsutbyte mellan IT-system. Det är meriterande om du har erfarenhet inom e-hälsa, IT-system för vården och invånartjänster.

Du har akademisk utbildning inom IT alternativt annan utbildning och yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av avtalshantering samt målstyrning och förändringsledning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av samverkansmodellen pm3 och/eller kunskap om utvecklingsmetodik.

Du har goda ledaregenskaper, är resultatinriktad samt har förmåga att leda, delegera och följa upp aktiviteter. Att vara strukturerad och kvalitetsmedveten är en självklarhet för dig och du trivs när du får samarbeta och samverka med andra. Du har ett genuint intresse för IT och Region Kalmar läns olika verksamhetsområden. Din kommunikativa förmåga är god och du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift.

Vår arbetsplats

Som Objektledare IT tillhör du enheten IT Interaktion, som består av teamen beslutsstöd, projektkontor, objektledning IT samt funktionsgruppen funktionell förvaltning. Vi tycker om att få vara med och driva digitaliseringen framåt tillsammans med Region Kalmar läns olika verksamhetsområden.

Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv. Vår medarbetarenkät visar att en stor andel medarbetare känner stolthet över att arbeta med IT på Region Kalmar län och att de skulle rekommendera andra att börja arbeta på vår arbetsplats. Tillsammans jobbar vi med ständiga förbättringar och hos oss finns goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

Läs gärna mer om att jobba med IT inom Region Kalmar län

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 180 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/605

Placering/enhet:

IT- förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-14
Upplysning om tjänsten

Jon Sjölander, enhetschef IT Interaktion

0490-87341
Upplysning om tjänsten

Lina Kinnander Jarl, Vårdförbundet

0480-84000vxl
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-84000vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30