Neurologsjuksköterska till medicinmottagning

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Dig som neurologsjuksköterska ett arbete där du ges frihet under ansvar och en arbetsplats där du regelbundet ges möjlighet till personlig kompetensutveckling.

En arbetsplats där du ingår i en arbetsgrupp tillsammans med undersköterskor, biomedicinska analytiker, läkare och medicinska sekreterare.

Dig ett självständigt, utmanande och mångsidigt mottagningsarbete med telefonrådgivning och möjlighet att införskaffa dig ökade kunskaper inom flertalet av de olika specialiteterna på mottagningen. Målsättningen är att varje sjuksköterska ansvarar för en speciell diagnosgrupp, i detta fall neurologi och bildar ett tvillingpar med en annan sjuksköterska som kan täcka upp vid eventuell frånvaro. Utöver neurologi ger denna tjänst möjlighet att fördjupa sig inom endokrinologi samt att du vid intresse ges möjlighet att bli en del i arbetet kring vår antikoagulantiamottagning.

Möjligheten att kombinera arbetet på mottagning med arbete på någon av de tre vårdavdelningarna inom kliniken. Detta då vi har ett nära samarbete mellan mottagningen och vårdavdelningarna.

Vi söker

Dig som känner stort engagemang inför mötet med och vården kring våra patienter. Du sätter patientens bästa i fokus och kan se helheten utan att för den skull missa detaljerna.

Dig som har en god samarbetsförmåga, känner dig trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt.

Dig som vill bidra till ett positivt arbetsklimat, genom att se möjligheter framför svårigheter, att vara flexibel och hjälpsam.

Vår arbetsplats

Hela medicinkliniken består av ca 230 medarbetare med alla professionerna inräknade. Vi är en stor klinik, men med nära samarbete över gränserna. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalité, tillgänglighet och nöjda patienter. Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade.

Sjuksköterskebaserade mottagningar finns på alla enheter.

Vår arbetsplats kännetecknas av stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/598

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-09-04
Upplysning om tjänsten

Linda Berggren

0490-87055
Upplysning om tjänsten

Jacob Hoffsten, Vårdförbundet

0490-86756

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 5 september 2022 Lämna synpunkter på innehållet