Medicinsk sekreterare/kanslist, sommarjobb

Psykiatriförvaltningen

Vuxenpsykiatri norr och Rättspsykiatrin är i behov av medicinska sekreterare sommaren 2023. Ta chansen att jobba hos oss och få värdefull erfarenhet!

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande semestervikariat som medicinsk sekreterare/kanslist. Dina arbetsuppgifter kommer innehålla journalskrivning, posthantering och receptionsarbete samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter. Du kommer ha ett nära samarbete med såväl andra medicinska sekreterare som annan vårdpersonal inom verksamheten.

Vi söker två medicinska sekreterare. Den ena tjänsten är inriktad mot psykiatrisk heldygnsvård och den andra tjänsten mot psykiatrisk öppenvård.

Inom heldygnsvården sitter de medicinska sekreterarna samlade på entréplan i psykiatrihuset och har därmed ett stort stöd i varandra och ett väl upparbetat samarbete. Man jobbar serviceinriktat mot kollegor och patienter. 

Inom öppenvården är våra medicinska sekreterare uppdelade på två mottagningar. Arbetet innebär ett nära samarbete med läkare, kuratorer, psykologer, sjuksköterskor med flera i och med att man arbetar tvärprofessionellt. Du arbetar serviceinriktat mot kollegor och patienter och har även ett nära samarbete med dina kollegor inom sekreterargruppen.

Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag.

Vi söker

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är under utbildning till medicinsk sekreterare och har läst minst ett år på utbildningen alternativt har medicinsk sekreterarutbildning/vårdadministratörsutbildning. Vi ser gärna att du bifogar ditt betyg/intyg om styrker din utbildning alternativt examensbevis i ansökan. Erfarenhet är meriterande.

Du har goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl både skriftligt som muntligt. Du är van datoranvändare och vi ser gärna att du har kunskap om journalsystemet Cosmic.

Du har lätt för att skapa relationer med övriga yrkesroller där du bidrar till och uppskattar värdet av ett gott samarbete. Som medicinsk sekreterare har du kontakt med många människor såväl patienter som personal både inom och utanför enheten varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötande och serviceanda.

Vår arbetsplats

Basenheten Vuxenpsykiatri Norr, Rättspsykiatrin erbjuder specialistpsykiatrisk vård för norra länets medborgare och består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnvårdsavdelningar, öppenvårdsmottagningar samt vår rättspsykiatriska verksamhet. Hos oss arbetar ca 200 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag!

Du kommer till en verksamhet som befinner sig i en spännande och expansiv utveckling. Just nu byggs ett nytt psykiatrihus som står klart 2025. Här samlas vuxenpsykiatrins alla verksamheter under ett och samma tak vilket skapar en patientfokuserad och patientsäker verksamhet. Våra patienter får smidigare övergångar och verksamheten får vinster i form av bättre utveckling och samarbete. I de nya lokalerna återöppnar vi också en av våra rättspsykiatriska vårdavdelningar.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/110

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100% under perioden juni till augusti. Start- och slutdatum efter överenskommelse.

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-28
Upplysning om tjänsten

Camilla Svensson, avdelningschef

0490-86820
Upplysning om tjänsten

Pernilla Holmberg, medicinsk sekreterare öppenvård

0490-87492
Upplysning om tjänsten

Hanna Karlsson, medicinsk sekreterare slutenvård

0490-87210
Upplysning om tjänsten

Lovisa Andersson, Vision

0490-87988

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 mars 2023 Lämna synpunkter på innehållet