Medicinsk sekreterare, Vuxenpsykiatri söder, vikariat

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår psykiatriska heldygnsvård.

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl andra medicinska sekreterare som annan vårdpersonal inom verksamheterna. Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom som utanför enheten. Rollen är bred och kräver god simultankapacitet samt att du har lätt för att strukturera upp ditt arbete.

Tjänsten är på deltid (75%), alternativt heltid.

Vi söker

Examen som medicinsk sekreterare eller vårdadministratör. Den medarbetare vi söker är öppen för att utveckla arbetet, tycker om att ge god service, är flexibel, stresstålig och van vid självständigt arbete. För att trivas i rollen ser du förändringar som en del av vardagen och du kan ta egna initiativ till förbättringar där vi värdesätter din förmåga att gå från tanke till handling. Du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att skapa relationer med övriga yrkesroller där du bidrar till och uppskattar värdet av ett gott samarbete. Som medicinsk sekreterare har du kontakt med många människor såväl patienter som personal både inom och utanför enheten varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötande och serviceanda. Medicinska sekreteraren förväntas ta del av kontinuerlig kompetensutveckling. Några års erfarenhet inom yrket är önskvärt men inte ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vår arbetsplats


Basenheten Vuxenpsykiatri Söder i Kalmar erbjuder specialistpsykiatrisk vård för södra länets medborgare och består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnvårdsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, behandlingsenheter samt en psykiatrisk rehabiliteringsenhet. Hos oss arbetar 220 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete- Varje dag!

Vi är en del av en länsövergripande psykiatriförvaltning med 600 medarbetare. Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/111

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Deltid 75%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-05-26

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Mona Lövmo

Avdelningschef

0491-78 25 76
Upplysning om tjänsten

Madelen Andersson, Vision

0480-44 88 82

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 27 maj 2019 Lämna synpunkter på innehållet