Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Medicinsk sekreterare till Vuxenpsykiatriska öppenvården

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer ha ett nära samarbete med såväl andra medicinska sekreterare som annan vårdpersonal inom verksamheten.

Vi söker nu två medicinska sekreterare till vår Vuxenpsykiatriska öppenvård.

Inom öppenvården är våra medicinska sekreterare uppdelade på två mottagningar. Arbetet innebär ett nära samarbete med läkare, kuratorer, psykologer, sjuksköterskor med flera i och med att man arbetar tvärprofessionellt. Du arbetar serviceinriktat mot kollegor och patienter och har även ett nära samarbete med dina kollegor inom sekreterargruppen.

Rollen som medicinsk sekreterare hos oss är bred och kräver god simultankapacitet samt att du har lätt för att strukturera upp ditt arbete. Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom som utanför enheten. 

Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år. Arbetstiden är dagtid måndag till fredag. 

 

Administrations- och digitaliseringsteamet

Idag är digitala frågor, e-hälsa och administration etablerade delar i verksamheten. Under år 2021 fattade därför verksamheten beslut om att samla samtliga medicinska sekreterare i Västervik och våra verksamhetsutvecklare i ett gemensamt Administrations- och digitaliseringsteam med en gemensam chef. Du kommer ingå i detta team som har tydlig koppling till våra mottagningar och avdelningar inom såväl öppenvård som heldygnsvård.

Vi söker

Vi söker dig som har examen som medicinsk sekreterare eller vårdadministratör. Några års erfarenhet inom yrket är önskvärt men inget krav. Du har goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl både skriftligt som muntligt. Du är van datoranvändare och du har erfarenhet av datoriserad vårdadministration. Vi ser gärna att du har kunskap om journalsystemet Cosmic.

Du har lätt för att skapa relationer med övriga yrkesroller där du bidrar till och uppskattar värdet av ett gott samarbete. Som medicinsk sekreterare har du kontakt med många människor såväl patienter som personal både inom och utanför enheten varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötande och serviceanda.

För att trivas i rollen ser du förändringar som en del av vardagen och du kan ta egna initiativ till förbättringar där vi värdesätter din förmåga att gå från tanke till handling. Du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du är öppen för att utveckla arbetet, tycker om att ge god service, är flexibel och van att arbeta självständigt. Du förväntas ta del av kontinuerlig kompetensutveckling.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Basenheten Vuxenpsykiatri Norr, Rättspsykiatrin erbjuder specialistpsykiatrisk vård för norra länets medborgare och består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnvårdsavdelningar, öppenvårdsmottagningar samt vår rättspsykiatriska verksamhet. Hos oss arbetar ca 200 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag!

Du kommer till en verksamhet som befinner sig i en spännande och expansiv utveckling. Just nu byggs ett nytt psykiatrihus som står klart 2025. Här samlas vuxenpsykiatrins alla verksamheter under ett och samma tak vilket skapar en patientfokuserad och patientsäker verksamhet. Våra patienter får smidigare övergångar och verksamheten får vinster i form av bättre utveckling och samarbete. I de nya lokalerna återöppnar vi också en av våra rättspsykiatriska vårdavdelningar.

Vi erbjuder alla våra nyanställda medarbetare en fördjupad introduktionsutbildning och regelbunden kompetenspåfyllnad.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/424

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-06-04
Upplysning om tjänsten

Camilla Svensson, avdelningschef

0490-86820
Upplysning om tjänsten

Pernilla Holmberg, medicinsk sekreterare

0490-87492
Upplysning om tjänsten

Lovisa Andersson, Vision

0490-87988

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30