Medicinsk sekreterare till Mörlunda HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbete i en trevlig miljö tillsammans med olika yrkesgrupper där du är den som sköter de vårdadministrativa arbetsuppgifterna och är "spindeln i nätet" på hälsocentralen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av medicinsk dokumentation och vid behov kassaarbete i receptionen. Vi är för lärande och utveckling och ser positivt på utvecklingsarbeten och att göra "varje dag lite bättre". 

Vi söker

Vi söker en öppen och engagerad medicinsk sekreterare. Vi ser gärna att du är flexibel, initiativtagande, hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen. 

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är utbildad vårdadministratör eller medicinsk sekreterare med god datorvana och god svenska i tal och skrift. Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter samarbetsförmåga och ansvarstagande eftersom samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet.

Vår arbetsplats

Vår hälsocentral har ca 2800 listade och ligger i Hultsfreds kommun. Här träffar patienter specialister i allmänmedicin, kurator, sjuksköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor. Vi har ett gott samarbete med övriga hälsocentraler och hjälper varandra vid behov. Mörlunda hälsocentral har ett bra arbetsklimat och en god sammanhållning i arbetsgruppen. Hos oss råder ett öppet klimat och vi har roligt på jobbet!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/538

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-10-04

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Helen Mattsson, Verksamhetschef

0495-239 97
Upplysning om tjänsten

Gerd Bergström, Vision

0491-782 747

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 september 2020 Lämna synpunkter på innehållet