Medicinsk sekreterare till Mörbylånga hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare hos oss på Mörbylånga Hälsocentral erbjuds du ett utvecklande och stimulerande arbete med ansvar. Du kommer bland annat att arbeta med receptionsarbete, journalskrivning, post- och remisshantering samt andra administrativa arbetsuppgifter.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är önskvärt.

Du ska kunna ta egna initiativ, arbeta under eget ansvar samt fungera i grupp. Vi värdesätter engagemang, noggrannhet, samarbetsförmåga, flexibilitet och ett gott humör.

Vår arbetsplats

Mörbylånga Hälsocentral är en liten Hälsocentral med ca 3.800 listade patienter. Här arbetar specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, psykolog, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi är en arbetsplats med högt till tak och ett gott samarbete mellan yrkesgrupperna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1121

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-23
Upplysning om tjänsten

Johanna Andersson, Avdelningschef

0485-491 08
Upplysning om tjänsten

Pia Wejdemar, Vision

0485-491 27

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 24 januari 2022 Lämna synpunkter på innehållet