Medicinsk sekreterare till Kristinebergs hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Är du utbildad medicinsk sekreterare och vill ha ett utvecklande och intressant arbete? Då är du varmt välkommen till Kristinebergs Hälsocentral. Du kommer att bli en del av ett glatt gäng som hjälper varandra för att tillsammans nå verksamhetens uppsatta mål.

Som medicinsk sekreterare arbetar du med patientrelaterad dokumentation som journal, brev, remisser och intyg. Du möter även patienter i receptionen och ansvarar delvis för andra administrativa uppgifter.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller hälso- och sjukvårdsadministratör. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cosmic samt av primärvård.

Vi ser att du har goda kunskaper i svenska språket och har god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, bemötande och ansvarstagande då samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet för oss.

Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Kristinebergs Hälsocentral är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Vi har stort fokus på patientsäkerhet och god arbetsmiljö, vilket resulterar i en trygg och stabil arbetsgrupp. Hälsocentralen har ca 7800 listade medborgare. Hos oss arbetar distriktsläkare samt utbildningsläkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog.

Varmt välkommen till oss!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/7

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-02-05
Upplysning om tjänsten

Helene Svensson, verksamhetschef

0491-78 29 62
Upplysning om tjänsten

Gerd Bergström, Vision

0491-782 747

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 januari 2022 Lämna synpunkter på innehållet