Medicinsk sekreterare till Hudkliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Arbetet som medicinsk sekreterare är varierande och dina arbetsuppgifter kommer att vara, journaldokumentation, telefonservice, registrering i kvalitetsregister samt andra administrativa uppgifter. Vi erbjuder dig frihet under ansvar och möjligheter att påverka innehållet i ditt arbete. Du kommer ha ett nära samarbete med både sekreterare och vårdpersonal inom verksamheten. Vi hoppas du vill vara med och vidareutveckla Hudkliniken!

Dina arbetstider är förlagda måndag till fredag.

Vi söker

Vi söker dig med dokumenterad utbildning som medicinsk sekreterare. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Du behöver behärska Word, Excel och Power Point, då detta är system som du kommer att behöva använda i ditt arbete.

Vi söker dig som är självständig, flexibel och har lätt för att samarbeta. För att lyckas med rollen behöver du vara strukturerad och tycka om att ge service både inom verksamheten och mot våra patienter.

Erfarenhet av journaldokumentation är meriterande.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

Vår arbetsplats

Vi är ett mindre sjukhus som har bra samarbete och korta beslutsvägar mellan olika specialiteter. Vi har ett bra och nära samarbete med hudklinikerna inom sydöstra sjukvårdsregionen. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet genom att följa ny teknologi och nya behandlingsmetoder.

Då det gäller hudtumörer har vi ett bra samarbete med andra kliniker på sjukhuset och patologen i Kalmar.

Multimediaremisser har bidragit till ett ökat samarbete med primärvården.

De behandlingsmetoder vi bland annat erbjuder är:

- Badbehandling
- Ljusbehandling
- PDT
- Bucky
- Sårvård
- Hyperhidrosbehandling
- Epicutantester

-STI-mottagning

Du välkomnas till en sammansvetsad och trygg grupp som kännetecknas av prestigelöshet, hög arbetsmoral och arbetsglädje.
På hudkliniken bedrivs diagnostik och behandling av sjukdomar som ger symtom i huden samt de sjukdomar som innefattas i begreppet STI.
Hudmottagningen är en till storleken liten mottagning men med hög produktion. Här arbetar specialistläkare, ST-läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Vi är stolta över det goda samarbete vi har mellan de olika professionerna på kliniken.

 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/972

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-12-12
Upplysning om tjänsten

Åsa Andersson, Basenhetschef

0490-867 87
Upplysning om tjänsten

Åsa Moverare, Vision

0490-863 51

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 13 december 2021 Lämna synpunkter på innehållet