Medicinsk sekreterare till Centrala Barnhälsovårdsenheten

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare på centrala Barnhälsovårdsenheten (BHV) kommer du att få ett roligt, intressant och omväxlande arbete med hög grad av självständighet. I rollen som medicinsk sekreterare hos oss ansvarar du för journalskrivning, remisshantering, tidsbokning och ombokning i journalsystemet i Cosmic samt även administrativa uppgifter såsom scanning, protokollskrivning, posthantering, beställningar och fakturahantering i Raindance.

Hos oss ansvarar du för övergripande arbetsuppgifter som till exempel behörighetsbeställningar, IT-beställningar, uppdatera verksamhetens sidor på Navet samt 1177 och ta fram kvalitetsdata i Business object.

Du arbetar tillsammans med BHV:s ledningsgrupp, psykologgrupp samt sjuksköterskor. Du har ett nära samarbete med kollega som är erfaren medicinsk sekreterare och handläggare.

Tjänsten innebär en tillsvidareanställning i Primärvårdsförvaltningen med ett års vikariat på Centrala Barnhälsovården. Du arbetar 60 % som medicinsk sekreterare på Centrala Barnhälsovårdsenheten och övriga 40 % som medicinsk sekreterare för annan enhet. En överenskommelse kring upplägg sker med rekryterande chef.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och innehar god datavana samt har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du hanterar ett omväxlande arbete i varierande tempo och tycker om att lära dig nya saker. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt, men också trivs med teamarbete, där du gärna identifierar och föreslår förbättringar. Du har lätt för att kommunicera med andra människor.

Tidigare erfarenhet av arbete i journalsystemet Cosmic, Raindance, Business object, Episerver och i-Chemistry är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten kräver att du har körkort B.

Vår arbetsplats

På den centrala Barnhälsovårdsenheten arbetar verksamhetschefen, två avdelningschefer med ansvar för södra respektive norra delen av länet samt en handläggare. Vi arbetar övergripande inom regionen vilket innebär att det kan förekomma resor inom länet. På arbetsplatsen återfinns även psykologverksamheten inom mödra- och barnhälsovården samt BHV-överläkare.

Barnhälsovården i Region Kalmar är samlad i en egen organisation som arbetar länsövergripande med sitt uppdrag att främja barns hälsa, utveckling och välbefinnande. Majoriteten av våra mottagningar är lokaliserade på en familjecentral tillsammans med mödrahälsovård, öppen förskola och socialtjänst. Verksamheterna på familjecentralerna utvecklar arbetsformer för att stärka barnfamiljers nätverk, bredda föräldrautbildningen och samordna stödet till barnfamiljer.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/754

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-01-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Jennie Gladh, Verksamhetschef

0480-41 03 95
Upplysning om tjänsten

Anna Hallengren Axelsson, Vision

0480-837 76

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 18 januari 2021 Lämna synpunkter på innehållet