Medicinsk sekreterare till Blå kustens hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Är du utbildad medicinsk sekreterare och vill ha ett utvecklande och intressant arbete? Då är du varmt välkommen att söka dig till oss på Blå kustens hälsocentral. Du kommer att bli en del av ett glatt gäng som hjälper varandra för att tillsammans nå verksamhetens uppsatta mål. Det råder god stämning och vi värnar om varandra vilket resulterar i en trygg och stabil arbetsgrupp på hälsocentralen.

Som medicinsk sekreterare arbetar du med patientrelaterad dokumentation som journal, brev, remisser och intyg. Du möter även patienter i receptionen och ansvarar delvis för andra administrativa arbetsuppgifter.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller hälso- och sjukvårdsadministratör. Det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt tidigare erfarenhet av primärvård.

Vi ser att du har goda kunskaper i svenska språket och har god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, bemötande och ansvarstagande då samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet för oss.

Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Vår arbetsplats

På Blå Kustens hälsocentral arbetar specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, kurator och psykolog. Vi är ett team, som har som mål att tillsammans ge våra invånare bästa möjliga omhändertagande. På hälsocentralen är ca 8000 patienter listade, med behov av sjukvård i varierande grad. 

Varmt välkommen till oss!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1227

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-27
Upplysning om tjänsten

Anna Dahl, verksamhetschef

0491-782046
Upplysning om tjänsten

Gerd Bergström, Vision

0491-782747

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 februari 2023 Lämna synpunkter på innehållet