Medicinsk sekreterare Resursenheten

Region Kalmar

Vi erbjuder

Resursenheten på Västerviks sjukhus söker nu en medicinsk sekreterare. Här erbjuds du ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter och stora möjligheter att utvecklas i din profession.

Som Medicinsk sekreterare är du en värdefull resurs vid korttidsfrånvaro och/eller arbetstoppar på Västerviks sjukhus, primärvården och psykiatrin. Arbetsuppgifterna består i första hand av att skriva diktat i journalsystemet Cosmic. Som sekreterare hos oss utför du i första hand ditt uppdrag på plats ute hos kund. Detta ger dig stor variation i arbetet då du möter många av våra verksamheter och deras medarbetare. Ingen dag är därmed den andra lik och du vistas i många olika arbetsmiljöer. Är du intresserad av ett flexibelt jobb där du får chans att lära dig många olika verksamheter och får en bred grund att stå på kan vi vara platsen för dig.

Du kommer att ingå i en liten och självständig grupp. Den medicinska sekreterargruppen tittar en gång per vecka tillsammans igenom samtliga verksamheters diktatlistor i Cosmic och fördelar sedan resurserna ut till verksamheterna utifrån deras behov. Utgångspunkten är patientsäkerhet. Som ny sekreterare hos oss tar vi hänsyn till dina bakgrundskunskaper och du introduceras efter hand in i fler verksamheter.

I nuläget kommer du att arbeta dagtid måndag till fredag.

Vi söker

Vi söker dig som har medicinsk sekreterarutbildning och vi vill att du har några års erfarenhet inom yrket. Du har god datorvana samt goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem är ett krav.

Som person är du flexibel och serviceinriktad och har inga problem att rycka in där det behövs. Du har en god samarbetsförmåga och har förmågan att arbeta självständigt och strukturerat samtidigt som du driver ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både beställande kunder och kollegor och tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på arbetsplatsen.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Vår arbetsplats

Resursenheten är Region Kalmar Läns interna bemanningsenhet och inom resursenheten arbetar i dagsläget 9 undersköterskor och 3 medicinska sekreterare. Vi är ett kostnadseffektivt alternativ med kvalificerad och flexibel personal som täcker upp vid arbetstoppar och kortare frånvaro på avdelningar, mottagningar och hälsocentraler i norra länet. Resursenheten ska på ett professionellt sätt följa verksamheternas utvecklingsprocesser, inspirera och delge erfarenheter.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/189

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-08-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Annica Kron

Avdelningschef

0490-862 10
Upplysning om tjänsten

Ing-Marie Andersson, Vision

0490-86328

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 augusti 2019 Lämna synpunkter på innehållet