Medicinsk sekreterare, Ortopedmottagningen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare hos oss välkomnas du till en välbemannad klinik med varm atmosfär som kännetecknas av god sammanhållning, tillit och omtanke för såväl varandra som våra patienter.
Du blir en av 6 sekreterare som arbetar mot gemensamma mål där teamkänsla och samarbete är viktiga byggstenar. Vi arbetar utifrån vår värdegrund som genomsyrar allt vi gör och där viktiga delar är delaktighet, respekt, ansvar, bemötande, kommunikation och samarbete. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med placering på ortopedmottagningen. I ditt arbete ingår även receptionsarbete och helgarbete (var 18:e helg).
Dina arbetsuppgifter är journalskrivning efter diktat, diagnoskodning, remisshantering, kvalitetsregisterarbete, bokning av återbesök och därigenom en del patientkontakt som du också får vid receptionsarbetet.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och som har goda kunskaper i svenska språket och i medicinsk terminologi. Har du tidigare erfarenhet som medicinsk sekreterare, DRG-utbildning och kunskap i journalsystemet Cosmic är det meriterande. Vi söker dig som är engagerad, serviceinriktad och som värderar teamarbete, vill jobba med kompetenta och engagerade medarbetare, vill utvecklas i din arbetsroll och bidra till att utveckla verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

På ortopedkliniken Västervik kan vi erbjuda ett i det närmaste komplett utbud av akut och elektiv ortopedisk sjukvård och vi har ett länsövergripande ansvar för axelkirurgi. Vi består av en vårdavdelning och mottagningsverksamhet. På kliniken jobbar cirka 60 medarbetare bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker och medicinska sekreterare. Våra nära samarbetspartners är operationsplaneringen, radiologiska kliniken och Samrehab.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/432

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-06-20
Upplysning om tjänsten

Janeth Dahl

0490-870 77
Upplysning om tjänsten

Emma Andersson, Vision.

0490-868 75

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 21 juni 2021 Lämna synpunkter på innehållet