Medicinsk sekreterare ögonkliniken

Västerviks sjukhus söker Medicinsk sekreterare ögonkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 22 mars.

Vi erbjuder

på ögonkliniken kommer dina arbetsuppgifter bland annat
att bestå av journalskrivning Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en arbetsmiljö bland arbetskamrater inom olika yrkeskategorier där du får möjlighet till engagemang, ansvar och utveckling av klinikens arbete. Som medicinsk sekreterare, receptionsarbete samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter.

Vi söker

Dig som har gått medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning. Kunskaper i Cosmic journaldatasystem är ett önskemål samt vana från reception är meriterande. God datavana och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Vi söker dig som är positiv, flexibel och öppen för utveckling i arbetet. Vi värdesätter att du har god förmåga att samarbeta med dina medarbetare samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du kan organisera och strukturera ditt arbete väl, samt har en förmåga att gärna bjuda på din kompetens i arbetsgruppen.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ögonkliniken ger specialiserad ögonsjukvård till invånare och besökare i norra Kalmar län.
Ögonkliniken i Västervik omfattar mottagning, akutsjukvård, operationsenhet och ortoptist-mottagning. Mottagning finns även i Vimmerby och Oskarshamn.
Region Kalmar erbjuder alla medarbetare en anställning på 100 %. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.
Vi kan även erbjuda en tillsvidareanställning på Västerviks sjukhus.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF VK:2019:37

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Vikariat

Anställningstid:

Vikariat t o m 2019-12-31

Sysselsättningsgrad:

Deltid 50%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Ansök senast:

2019-03-22

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Lena Hofsten

Expeditionschef

0490-86754
Upplysning om tjänsten

Barbro Larsson

Facklig företrädare Vision

0490-87324

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 mars 2019 Lämna synpunkter på innehållet