Medicinsk sekreterare, Medicinklinken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Hos oss på Medicinkliniken erbjuds du ett varierande och spännande arbete som medicinsk sekreterare. För oss är grunden till en välfungerande verksamhet en god arbetsmiljö och du välkomnas till en trevlig arbetsplats och arbetsgrupp bestående av Medicinska sekreterare, Läkare, Sjuksköterskor och Undersköterskor som präglas av gott samarbete och högt till tak. Tillsammans skapar vi en god stämning där vi hjälps åt, provar nya  idéer och utvecklas vårt arbete. I det arbetet har alla ett ansvar men vi har också ett aktivt ledarskap med direkt kommunikation, detta arbete driver vi, ledning och medarbetare tillsammans.

Dina arbetsuppgifter är varierande med journalskrivning, vårddokumentation, bokning och sköta registrering i kvalitetsregister, hantera remisser, boka patienter, diagnoskodning och ta fram statistik i vårt journalsystem Cosmic. Arbetet är mycket omväxlande och självständigt med stor möjlighet till påverkan. Då vi är en stor klinik med många olika enheter och verksamhetsområden finns det även goda möjligheter till  andra arbetsuppgifter. Detta gör också att vi kan erbjuda en mångsidighet och utvecklingsmöjlighet för att få en bredare kompetens. 

Dina arbetstider är förlagda måndag till fredag samt jour/helgarbete en dag var sjunde vecka.

Vi söker

Vi söker dig med dokumenterad utbildning som medicinsk sekreterare eller vårdadministratör med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi.

Du har ett ödmjukt och positivt förhållningssätt samt förmågan att hantera ett periodvis högt arbetstempo. Vi värdesätter att du kan lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt som du utför med yttersta noggrannhet. Du har inga problem att arbeta självständigt men ser samarbete som en självklarhet och har god förmåga att arbeta tillsammans med övriga kollegor. Som person är du engagerad och serviceinriktad och bidrar i arbetsgruppen med din positiva anda.

Erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt goda kunskaper i Officepaketet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag.

Vår arbetsplats

FÖR EN TRYGGARE PATIENT - är klinikens ledord - och personalens höga kompetensnivå är vår viktigaste resurs i denna strävan.

Medicinkliniken i Västervik bedriver kvalificerad internmedicinsk verksamhet tillgänglig dygnet runt för våra invånare från 18 års ålder. Kliniken har tre slutenvårdsavdelningar, en dialysmottagning med 6-dagarsverksamhet och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade.
Öppenvårdsverksamhet bedrivs även på vårdavdelningarna, såsom hjärt- och pacemakermottagning, diabetes- och KOL-mottagning.
Kliniken erbjuder en god tillgänglighet inom samtliga öppenvårdsspecialiteter.

Systematiskt kvalitets-, utvecklings- och förbättringsarbete ingår i klinikens dagliga rutiner.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/449

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-06-21
Upplysning om tjänsten

Kristin Karlsson

0490-860 85
Upplysning om tjänsten

Ingrid Johansson

0490-866 60

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 22 juni 2021 Lämna synpunkter på innehållet