Medicinsk sekreterare, Kirurgkliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Hos oss på kirurgkliniken erbjuds du ett varierande och spännande arbete som medicinsk sekreterare.

För oss är grunden till en välfungerande verksamhet en god arbetsmiljö och du välkomnas till en trevlig arbetsplats och arbetsgrupp bestående av medicinska sekreterare, läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vår arbetsplats genomsyras av gott samarbete och tillsammans skapar vi en god stämning där vi hjälps åt, provar nya idéer och utvecklar vårt arbete. I det arbetet har alla ett ansvar men vi har också ett aktivt ledarskap med direkt kommunikation och detta arbete driver vi, ledning och medarbetare tillsammans.

Dina arbetsuppgifter är varierande med journalskrivning, vårddokumentation, bokning, registrering i kvalitetsregister, hantera remisser, diagnoskodning och ta fram statistik i vårt journalsystem Cosmic. Arbetet är mycket omväxlande och självständigt med stor möjlighet till påverkan. Då vi är en klinik med  olika enheter och verksamhetsområden finns det även goda möjligheter till andra arbetsuppgifter. Detta gör att vi kan erbjuda ett varierande arbete med goda möjligheter för att du ska få en bred kompetens. 

Du blir en av 16 sekreterare som är uppdelade på två team där vi samarbetar, tar ansvar och bemöter varandra med respekt. 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad till eller studerar sista året till medicinsk sekreterare/vårdadministratör och som har goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Du är noggrann och prioriterar kvalitet och patientsäkerhet högt. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande.

Vi värdesätter att du som person är engagerad, flexibel och ansvarstagande samt att du kan arbeta självständigt men ser samarbete tillsammans med övriga kollegor som en självklarhet. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande. 

Vår arbetsplats

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet inom allmän kirurgi med fullt akutkirurgiskt uppdrag. Kliniken består av en kirurg- och urologmottagning, endoskopienhet, en palliativ enhet samt två vårdavdelningar.

Vården präglas av kunniga och engagerade medarbetare, god tillgänglighet och bra resultat som redovisas öppet i tillämpliga kvalitetsregister. Kliniken bedriver ett kontinuerligt utvecklings- och förbättringsarbete, allt med avsikten att komma medborgarna till del.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/660

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-09-04
Upplysning om tjänsten

Mona Ek, Avdelningschef

0490-87442

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 5 september 2022 Lämna synpunkter på innehållet