Medicinsk sekreterare, Kirurgkliniken

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare på kirurgavdelning 7 vid Oskarshamns Sjukhus. I din roll som medicinsk sekreterare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av dokumentation i journalsystemet Cosmic utifrån diktat, DRG-kodning och övriga förekommande vårdadministrativa uppgifter.

Vi söker

Vi söker dig som har utbildning som medicins sekreterare, läkarsekreterare, vårdadministratör  eller motsvarande. Du har goda kunskaper i svenska språket samt IT-vana. Erfarenhet av Cosmic samt DRG-kodning är ett krav. Du tycker om och har erfarenhet av att arbeta självständigt som i team. Att du som person är engagerad, noggrann och serviceinriktad är annat som vi värdesätter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vår arbetsplats

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet i Kalmar och Oskarshamn indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. I Oskarshamn finns en vårdavdelning som bedriver elektiv kirurgi måndag till fredag samt en allmänkirurgisk mottagning. Vid kliniken i Oskarshamn tjänstgör läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och  4 medicinska sekreterare.

 

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/565

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-08-13
Upplysning om tjänsten

Kerstin Sjögren

0491-78 24 06
Upplysning om tjänsten

Angelika Holmberg, Vision

0491-782 183

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 14 augusti 2021 Lämna synpunkter på innehållet