Medicinsk sekreterare Hultsfreds Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi är en trivsam hälsocentral som ständigt utvecklas. Vi har en bra sammanhållning och är bra på att hjälpas åt över de olika yrkeskategorierna för att kunna ge våra patienter den bästa vården.

Medicinska sekreterargruppen består av tre medarbetare med olika lång erfarenhet.

Som en del i gruppen hos oss arbetar du med patientrelaterad dokumentation som journal, brev, remisser, intyg, visst receptionsarbete samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter.

Vi är i ständig utveckling och som medarbetare hos oss har du möjlighet att påverka ditt arbete och din arbetssituation.

Vi söker

Du är utbildad medicinsk sekreterare eller hälso- och sjukvårdsadministratör. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cosmic samt av primärvård.

Vi ser att du har goda kunskaper i svenska språket och god datorvana. För att trivas i tjänsten är det viktigt att du har förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du är serviceinriktad och har ett gott bemötande mot både patienter och medarbetare. Din samarbetsförmåga är god samt att du trivs med självständigt arbete.

Vår arbetsplats

Hultsfreds hälsocentral har cirka 8 300 listade patienter. Hos oss arbetar specialister i allmänmedicin, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog, kurator och psykiatrisjuksköterska i ett nära samarbete.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/751

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-11-29

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Charlotte Nilsson, Avdelningschef

0495-155 23
Upplysning om tjänsten

Lisa Weinfors, Vision

0495-155 12

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 november 2020 Lämna synpunkter på innehållet