Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Medicinsk sekreterare hudkliniken

Medicinsk sekreterare hudkliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Är du nyfiken på att arbeta med varierande och viktiga arbetsuppgifter som omfattar både dokumentation i Cosmic och registrering i olika nationella kvalitetsregister?

Du kommer att ingå i en härlig arbetsgrupp som består av olika yrkeskategorier. En naturlig del i ditt uppdrag innebär att du har ett nära samarbete med medicinska sekreterare på andra kliniker men också andra medarbetare på hudmottagningen som läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Din roll är särskilt viktig för både dina medarbetare på kliniken och för patienterna eftersom det innebär att att du bokar in besök, hanterar remisser både till och från mottagningen. Du kommer även ansvara för andra vårdadministrativa arbetsuppgifter kopplade till specifika kvalitetsregister. 

Vi söker

För att lycks med uppdraget behöver du vara utbildad medicinsk sekreterare eller vårdadministratörha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift, god IT-vana samt  kunskaper inom  medicinsk terminologi och begrepp koppade till DRG.  Det är en fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat som medicinsk sekreterare och har arbetat i Cosmic. Eftersom det är viktigt att du ska trivas hos oss tror vi att du känner igen dig i att du är självständig och flexibel med god samarbetsförmåga. Du är strukturerad, lojal och anstränger dig för att hitta lösningar i olika utmaningar. Vi tillämpar löpande urval och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdagen.
Vi är nyfikna på dig - varmt välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

På hudkliniken är vi särskilt stolta över att vara del av ett kompetent gäng med ett fint samarbete mellan alla professioner hos oss. Vi är ett sammansvetsat gäng där var och en av oss gör sitt yttersta utifrån våra patienters behov. Hudkliniken är en specialistklinik som bedriver verksamhet i Västervik och Oskarshamn och består av hudmottagning och STI-mottagning för patienter med misstänkt eller konstaterad konstaterad sexuellt överförbar infektion. Hudmottagningen i Oskarshamn tillhör specialistenheten och bemannas av läkare från Västervik omkring två gånger per månad. På hudkliniken bedrivs diagnostik och behandling av sjukdomar som ger symtom i huden och även STI-sjukdomar.  Hudmottagningen är en till storleken liten mottagning med en ansenlig produktion. Här arbetar specialistläkare, ST-läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Mottagningen finns på Västerviks sjukhus. 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/663

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

t.o.m. 2024-08-31

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-09-29
Upplysning om tjänsten

Åsa Andersson, Basenhetschef

0490-86787
Upplysning om tjänsten

Lea Edberg, medicinsk sekreterare

0490-86586
Upplysning om tjänsten

Lilian Wittlock Andersson

0490-86031

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30