Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Medicinsk sekreterare, gynmottagningen

Medicinsk sekreterare, gynmottagningen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett varierande och roligt arbete som medicinsk sekreterare hos oss på gynmottagningen, Kvinnokliniken på Västerviks sjukhus. För oss är grunden till en välfungerande verksamhet en god arbetsmiljö. Du välkomnas av oss, en tätt sammansvetsad arbetsgrupp bestående av medicinska sekreterare, läkare, sjuksköterskor, barnmorskor och undersköterskor. Vår arbetsplats präglas av gott samarbete och högt till tak och tillsammans skapar vi en god stämning där vi hjälps åt, provar nya  idéer och utvecklar vårt arbete. I det arbetet har alla ett ansvar men vi har också ett aktivt ledarskap med direkt kommunikation och detta arbete driver vi, ledning och medarbetare tillsammans. 
Dina arbetsuppgifter är varierande med vårddokumentation, du sköter registrering i kvalitetsregister, hanterar remisser, bokar patienter, diagnoskodning och tar fram statistik från  journalsystemet Cosmic. Arbetet är mycket omväxlande och självständigt med stor möjlighet till påverkan. Då vi är en stor klinik med olika enheter och verksamhetsområden, det finns det även goda möjligheter till andra arbetsuppgifter. Detta gör också att vi kan erbjuda en mångsidighet och utvecklingsmöjlighet för att få en bredare kompetens. 
Dina arbetstider är förlagda måndag till fredag, dagtid.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller vårdadministratör med goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt inom medicinsk terminologi.
Du har ett ödmjukt och positivt förhållningssätt samt förmågan att hantera ett periodvis högt arbetstempo. Vi värdesätter att du kan lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt som du utför med yttersta noggrannhet. Du har inga problem att arbeta självständigt men ser samarbete som en självklarhet och har god förmåga att arbeta tillsammans med övriga kollegor. Som person är du engagerad och serviceinriktad och bidrar i arbetsgruppen med din positiva anda.

Har du erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt har goda kunskaper i Officepaketet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tillämpar löpande urval . Vi är nyfikna på dig - varmt välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Kvinnokliniken består av mödravårdsmottagning, gyn-mottagning, Avdelning 89 gyn , BB och förlossning. Kvinnokliniken är en stor arbetsplats med olika professioner som arbetar tillsammans för att främja kvinnohälsa i alla åldrar och i olika faser i livet. Vi som arbetar på Kvinnokliniken är medicinska sekreterare, kurator, gynekologer, obstetriker, barnmorskor, sjuksköterskor och undersköterskor.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/696

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-10-03
Upplysning om tjänsten

Madeleine Örjestam, Avdelningschef

0490-87427
Upplysning om tjänsten

Lena Johansson, Vision

0490-86084

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30