Medicinsk sekreterare Gamleby Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder nu en tillsvidareanställning på Gamleby Hälsocentral då en av våra kollegor går i pension. Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med varierande arbetsuppgifter i form av journalskrivning, receptionsarbete och administrativt stöd. Det ingår också att medverka till att utveckla nya ändamålsenliga rutiner beträffande administrationen på enheten. Vi ser den administrativa rollen som en viktig del för ett fungerande teamarbete. Som medarbetare hos oss erbjuds du kompetensutveckling och regelbundna yrkesträffar.

Vi är ca 20 medarbetare, där du blir en av fyra medicinska sekreterare. 

Vi söker

Vi söker dig som trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du arbetar bra ihop med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. För att passa in i rollen som medicinsk sekreterare behöver du vara strukturerad och vi ser också att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Du är utbildad medicinsk sekreterare eller hälso- och sjukvårdsadministratör. God datorvana och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav. Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård.

Vår arbetsplats

Gamleby hälsocentral är en liten arbetsplats med korta beslutsvägar. Vi har bra sammanhållning och vi trivs och har roligt tillsammans. Vi har arbetsmiljön i fokus både för våra medarbetare och våra patienter. Trivs medarbetare så trivs även patienter.

Att arbeta på en liten mottagning innebär att vi jobbar nära varandra, vi hjälper varandra och vi delar erfarenheter med varandra.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/862

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-12-07
Upplysning om tjänsten

Anette Karlsson, verksamhetschef

0493-130 31
Upplysning om tjänsten

Ingela Rosén, Vision

0493-130 00

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 8 december 2021 Lämna synpunkter på innehållet