Medicinsk sekreterare Esplanadens Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder arbete i en trevlig miljö tillsammans med engagerade kollegor och team på hälsocentralen. Som medarbetare hos oss erbjuds du kompetensutveckling och regelbundna yrkesträffar. I tjänsten ingår också viss tjänstgöring i enhetens reception.

Då en av våra kollegor går vidare till annat arbete söker vi nu efter en ny kollega. Tjänsten är ett vikariat till efter sommaren med möjlighet till förlängning. Tillträde så snart som möjligt eller efter överenskommelse.

Vi driver ett ständigt utvecklingsarbete och helst i tvärprofessionella grupper. Som medarbetare hos oss har du stor möjlighet att påverka ditt arbete och din arbetssituation.

Vi söker

Vi söker dig som vill prova på Primärvården som har medicinsk sekreterarutbildning och är intresserad av IT-frågor. Du har god datorvana och goda kunskaper i svenska, i tal och skrift. Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård. Har du medicinsk kodarutbildning är även detta meriterande.

Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du arbetar bra ihop med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen. Vi värderar också egenskaper som öppenhet och engagemang.

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan till oss redan idag.

Vår arbetsplats

Esplanadens hälsocentral är en trevlig, välfungerande och välbemannad hälsocentral med ca 10 600 listade patienter i vackra Västervik. Vi har god tillgänglighet för våra patienter. Vi sätter patientens hälsa i fokus och strävar efter att vara en kraft för hälsan i länet där vi tillsammans skapar förutsättningar för ett rikare, tryggare och friskare liv.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/769

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-28
Upplysning om tjänsten

Caroline Götesson, Vision

0490-870 25

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 oktober 2021 Lämna synpunkter på innehållet