Medicinsk sekreterare Asyl- och flyktinghälsovården

Primärvårdsförvaltningen söker Medicinsk sekreterare Asyl- och flyktinghälsovården. Välkommen med din ansökan senast den 27 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder nu rätt kandidat möjlighet att bli en del av ett engagerat team som strävar efter att bli Sveriges bästa Asyl- och flyktinghälsovård. Du får vara med om mångkulturella möten i din vardag som ger personlig utveckling, nya perspektiv och stor arbetsglädje.

Du kommer att arbeta på vår mottagning i Kalmar.
Där kommer du i första hand ansvara för receptionen och vara vårt ansikte utåt. Ditt arbete där kommer att bestå av att bl a ta emot patienter som har inbokade besök, svara på frågor och kassahantering. Du behöver vara serviceinriktad med ett sinne för problemlösning. Att vara lyhörd är ett måste då patienterna oftast inte pratar svenska. Du kommer att kombinera ditt arbete i receptionen med journalskrivning .

Du kommer att delta på möten i Hultsfred samt i Kalmar.

Som medarbetare i teamet kommer du att aktivt delta i den fortsatta utvecklingen av enhetens arbete och erbjuds en spännande omväxlande arbetsplats.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare gärna även med undersköterskeutbildning och som har ett gediget intresse för att arbeta med människor från andra kulturer. Du får gärna ha erfarenhet från liknande arbete. Bemötande är en av våra kärnfrågor. Du bör vara flexibel i ditt arbete och som person. Du bör också besitta förmågan att arbeta självständigt, uttrycka dig väl i tal och skrift och ha organisationsförmåga.

Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor samt bidrar till ett positivt arbetsklimat på enheten.

Meriterande är tidigare arbete i journalsystemet Cosmic samt även undersköterskeutbildning.

Tjänsten kräver att du har körkort B.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Asyl - och flyktinghälsovården är en länsövergripande verksamhet i Landstinget i Kalmar län tillhörande primärvården. Vårt uppdrag är att erbjuda hälsoundersökningar till våra asylsökande, flyktingar, anhöriginvandrare och papperslösa. Erbjuda hälsoutbildning till vuxna, samtalsstöd och behandling samt att återsöka vårdkostnader från Migrationsverket åter till Region Kalmar län.

Asyl- och flyktinghälsovården har två mottagningar i länet, en i Hultsfred och en på Länssjukhuset Kalmar, den senare kommer dock att flyttas till Berga centrum 190401. Hos oss arbetar i dagsläget 18 medarbetare; verksamhetschef, avdelningschef, distriktssköterska, sjuksköterskor, undersköterskor, handläggare samt medicinska sekreterare som är fördelade på de båda mottagningarna.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PV:2019:32

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-27

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ann Arvidsson

Verksamhetschef

072-5443359
Upplysning om tjänsten

Linda Dahl Arnehall

Facklig företrädare Vision

0480-38437

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 mars 2019 Lämna synpunkter på innehållet