Medicinsk sekreterare AnorexiBulimiCenter (ABC)

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare på ABC kommer du att ha en central roll i verksamheten. Du kommer att bemöta patienter i receptionen och i telefon och tillsammans med dina kollegor ansvara för de administrativa rutinerna på basenheten. Du deltar aktivt i att utveckla verksamheten administrativt.  Arbetet kräver flexibilitet då arbetsuppgifterna är mycket varierande.

Vi söker

Vi söker dig som har examen som medicinsk sekreterare eller vårdadministratör. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Vi ser gärna att du har kunskaper i journalsystemet Cosmic. Den pågående digitaliseringen inom vården är central varför intresse inom detta område är meriterande.

Som person är du engagerad, noggrann och flexibel. Du har lätt för att skapa goda relationer med övriga yrkesroller där du bidrar till och uppskattar värdet av ett gott samarbete.

Ett bra bemötande och serviceanda är mycket viktigt i tjänsten eftersom du har kontakt med många människor i ditt arbete, såväl patienter som personal, både inom och utanför enheten. 

Vår arbetsplats

AnorexiBulimiCenter (ABC) är en specialistenhet för utredning och behandling av ätstörningar.

Vi har Region Kalmar län som upptagningsområde och ABC består av två mottagningar placerade i Kalmar och Västervik.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/520

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-06-26
Upplysning om tjänsten

Sofia Velinder, enhetschef

0490-83293

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 27 juni 2022 Lämna synpunkter på innehållet