Medicinsk sekreterare Ankarsrum Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig som är medicinsk sekreterare en viktig roll med varierande administrativa
arbetsuppgifter. Tjänsten är en tillsvidareanställning. 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är journalskrivning i Cosmic, post- och remisshantering samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter. I uppdraget kan även viss receptionsarbete förekomma. Du samarbetar med övriga yrkeskategorier för att ge patienten bästa tänkbara helhetsupplevelse.

Vi söker

Du är utbildad medicinsk sekreterare eller hälso- och sjukvårdsadministratör. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cosmic samt av primärvård.

Vi söker dig som är flexibel, prestigelös och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt.

Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen.

Vi ser att du har goda kunskaper i svenska språket och god datorvana.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är ett kompetent, engagerat och glatt gäng som arbetar på Ankarsrums hälsocentral. Det är en liten välfungerande hälsocentral där varje medarbetare är lika viktig för att det ska fungera bra. Vi trivs tillsammans och känner stort engagemang för det vi gör. God stämning och högt till tak är två beskrivningar som passar in på oss. Vi fäster stor vikt vid kontinuerligt förbättringsarbete i smått och stort.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1130

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-16
Upplysning om tjänsten

Hans Jansson, verksamhetschef

0490-504 06
Upplysning om tjänsten

Cecilia Gustavsson, Vision

0490-504 03

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 17 januari 2022 Lämna synpunkter på innehållet