Medicinsk Sekreterare - Öron- Näs och Halskliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

På ÖNH-kliniken erbjuder vi dig som medicinsk sekreterare ett spännande och omväxlande arbete. För oss är grunden till en välfungerande verksamhet en god arbetsmiljö och du välkomnas till en trevlig arbetsplats och arbetsgrupp bestående av flera olika professioner. Tillsammans skapar vi en god stämning där vi hjälps åt, prövar nya idéer och utvecklar vårt arbete. I det arbetet har alla ett ansvar men vi har också ett aktivt ledarskap med direkt kommunikation, detta arbete driver vi, ledning och medarbetare tillsammans.

Dina arbetsuppgifter är varierande med journalskrivning, vårddokumentation, bokning och sköta registrering i kvalitetsregister, hantera remisser, boka patienter, diagnoskodning och ta fram statistik i vårt journalsystem Cosmic samt att skriva diverse mötesprotokoll. Arbetet är mycket varierande och självständigt med stor möjlighet till påverkan. 

Dina arbetstider är förlagda måndag till fredag, dagtid och flextid tillämpas.

Vi söker

Vi söker dig med dokumenterad utbildning som medicinsk sekreterare eller vårdadministratör med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Vi förutsätter också  att du har IT-vana och kunskaper i DRG-kodning och engelska. 

Du har ett ödmjukt och positivt förhållningssätt samt förmågan att hantera ett periodvis högt arbetstempo. Vi värdesätter att du kan lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt som du utför med yttersta noggrannhet. Du har inga problem att arbeta självständigt men ser samarbete som en självklarhet och har god förmåga att arbeta tillsammans med dina kollegor. Som person är du engagerad och serviceinriktad och bidrar i arbetsgruppen med din positiva anda.

Erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt goda kunskaper i Officepaketet är meriterande. Vi har ett väl fungerande sekreterarteam och lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och vi vill att du ska trivas och passa in hos oss.

Vår arbetsplats

ÖNH-kliniken i Västervik bedriver öron-, näs- och halssjukvård inklusive hörselvård och logopedi i Västervik, Oskarshamn och Vimmerby. Kliniken har slutenvårdsplatser på kirurgavdelning 2 och barnavdelning 10.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag och förmånscykel.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/984

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-12-12
Upplysning om tjänsten

Maud Eskilsson, Avdelningschef

0490-864 11
Upplysning om tjänsten

Britt Magnusson , Vision

0490-868 78

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 13 december 2021 Lämna synpunkter på innehållet