Medicinsk sekreterare - medicinkliniken, stroke, hematologi, gastroenterologi och lungmedicin

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete som medicinsk sekreterare på avdelning 17. I din roll som medicinsk sekreterare ansvarar du för administrativt arbete kring patienten som bokning av patienter, journalskrivning, diagnosregistrering, remisshantering och bevakning av väntelistor. Vi arbetar tillsammans i team med engagerade medarbetare som är medicinska sekreterare, läkare, undersköterskor och sjuksköterskor. Vi har god gemenskap och hos oss blir du väl omhändertagen. Vi ser samarbete inom kliniken som en framgångsfaktor.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, läkarsekreterar-/vårdadministratörsutbildning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket. Erfarenhet av Cosmic samt DRG-kodning är meriterande. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket samt IT-vana.

Som person är du ansvarsfull och har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du är strukturerad, har god samarbetsförmåga samt förmågan att kunna arbeta självständigt. Vi söker dig som är positiv och vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vidare är du serviceinriktad och sätter alltid patienten främst. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Medicinkliniken har i första hand ett akut- och närsjukvårdsuppdrag. I samverkan med andra kliniker erbjuder vi medborgarna en god och säker vård. Kliniken erbjuder komplett internmedicinsk verksamhet med avancerad sjukvård inom såväl öppen- som slutenvård. Medicinkliniken innefattar följande områden; diabetes- och endokrinologi, hematologi, kardiologi, lungmedicin, mag/tarmmedicin, neurologi och stroke, njurmedicin/dialys samt reumatologi. På avdelning 17 vårdas patienter inom hematologi, stroke/neurologi, gastroenterologi samt lungmedicin. På avdelningen arbetar många olika yrkeskategorier i team med patienten i centrum. Verksamheten pågår dygnet runt.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/125

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-03-10

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Carina Edlund

0480-44 87 04
Upplysning om tjänsten

Karin Jansson, Vision

0480-81000 (vxl)

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 17 februari 2020 Lämna synpunkter på innehållet