Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Medicinsk fotterapeut

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Som medicinsk fotterapeut på Medicinkliniken behandlar du patienter med främst diabetes. Arbetet är självständigt och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att driva egen mottagning.

Arbetssättet kräver nära samarbete med andra professioner på Medicinkliniken, såsom undersköterskor, sjuksköterskor, läkare och medicinska sekreterare.

Vi söker

Vi söker dig som har fotterapeututbildning från yrkeshögskola. Du har en grundkompetens som undersköterska eller kvalifikationer som bedöms likvärdiga. Tidigare arbete som
fotterapeut inom diabetesvård är meriterande.

Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter exempelvis av/ombokningar, arbetar bra med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad, ansvarstagande och har en vilja att utveckla ditt arbete och arbetssätt. Du tar initiativ till aktiviteter och uppnår resultat.

Vår arbetsplats

Medicinmottagningen är en specialistmottagning för invärtesmedicinska sjukdomar. Hos oss arbetar medicinsk fotterapeut, sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinska analytiker, läkare och medicinska sekreterare tvärfunktionellt utifrån ett helhetsperspektiv.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/406

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-05-31
Upplysning om tjänsten

Josefine Runermark

0491-782741
Upplysning om tjänsten

Malin Lindestål, kommunal

0491-782128,076-1064397

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30