Medicinsk fotterapeut Vimmerby hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Nu söker vi dig som är medicinsk fotterapeut som vill vara en del i vårt engagerade team på hälsocentralerna i Vimmerby och Hultsfred. Som medarbetare hos oss erbjuds du kompetensutveckling och regelbundna yrkesträffar med andra fotterapeuter. Tjänsten är delad mellan hälsocentralerna Vimmerby och Hultsfred med huvudplacering i Vimmerby. 

Medicinsk fotvård innebär att du arbetar med att förebygga, behandla och lindra fotrelaterade problem. Som medicinsk fotterapeut i Primärvården behandlar du patienter främst diabetiker med fotproblematik. Arbetet är självständigt och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att driva egen mottagning. Arbetssättet kräver nära samarbete med andra professioner på hälsocentralerna. 

Vi söker

Vi söker dig som har utbildning som fotterapeut från yrkeshögskola, podiaterutbildning eller kvalifikationer som bedöms likvärdiga och med grundkompetens som undersköterska. Tidigare arbete som fotterapeut inom diabetesvård är meriterande. Du har ett stort mått av flexibilitet och ansvarstagande och en vilja att utveckla arbete och arbetssätt. Du arbetar bra ihop med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Vi värderar också egenskaper som öppenhet och engagemang.

Vår arbetsplats

Vimmerby och Hultsfreds Hälsocentraler är trevliga och väl fungerande arbetsplatser med stort engagemang. Vi har högt i tak och ett gott samarbete i arbetsgrupperna. Vi arbetar efter vår värdegrund öppet, kunnigt och engagerat.
Övriga yrkeskategorier på hälsocentralerna är distriktsläkare, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/13

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-02-10
Upplysning om tjänsten

Frida Hultgren, avdelningschef

0492-178 67
Upplysning om tjänsten

Ewa Davidsson, Kommunal

vxl 0492-17600
Upplysning om tjänsten

Jenny Nilsson, Kommunal

vxl 0492-17600

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 27 januari 2022 Lämna synpunkter på innehållet