Materialplanerare

Regionservice

Vi erbjuder

Rollen som materialplanerare innefattar ansvar för registervården i våra beställningssystem för försörjningen av material, hela vägen från leverantör till kund. Arbetet bedrivs i team och i nära samarbete med logistikproduktionen samt med operativt och strategiskt inköp. Ditt arbete innefattar leverantörskontakter, avtals- och leverantörsuppföljning samt inläsning av prisjusteringar och avtalsförlängningar i våra olika system inom varuförsörjningsprocessen. Du har också ansvar i framtagandet av statistik.

Vi söker

dig som har utbildning samt erfarenhet inom logistik och gärna arbetat med registervård tidigare. Du är en lagspelare med ett flexibelt förhållningssätt och inser vikten av goda relationer till så väl dina arbetskamrater som leverantörer. Du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift och tar ansvar för att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tänker strategiskt och ur ett brett perspektiv samtidigt som kvaliteten upprätthålls.

Vi söker dig som har god kunskap samt intresse av att arbeta i flera olika IT-system.
Då vi jobbar länsövergripande behöver du inneha B-körkort.

Vår arbetsplats

Centralförrådet, som är en del av basenheten Logistik, tillhandahåller förbrukningsmateriel till hela Region Kalmar län och de externa kunder som arbetsgivaren har avtal med. Vi ansvarar för hela kedjan, från beställning till leverans, samt för de IT systemstöd som stödjer denna process.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/645

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-09-27
Upplysning om tjänsten

Henrik Skoog

0480-44 80 80
Upplysning om tjänsten

Jessica Fransson Olsson, Vision

0480-842 42
Upplysning om tjänsten

Camilla Björlin, SACO

0480-842 53

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30