Materialplanerare

Regionservice

Vi erbjuder

Rollen som materialplanerare innefattar ansvar för försörjningen av material, från leverantör till kund. Arbetet bedrivs i team och i nära samarbete med logistikproduktionen samt med operativt och strategiskt inköp. Ditt arbete innefattar bland annat leverantörskontakter, avtals- och leverantörsuppföljning samt logistiksupport till kunder i form av avrop, beställningar, leveransbevakning och leveransuppföljning. Du har daglig kommunikation med våra kunder och leverantörer samt fokus på att säkerställa effektiva materialflöden och ökad prestanda gällande till exempel leveranssäkerhet. Du är aktiv i att utreda och lösa materialproblem som dyker upp och du har ett processtänk samt ett proaktivt arbetssätt med ansvar för arbetsuppgifter i hela varuförsörjningskedjan. Vi söker dig som är positiv till förbättringsarbete och vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Vi söker

dig som har utbildning och erfarenhet inom logistik/materialplanering. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och ser dig själv och din insats i ett större perspektiv. Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift och du inser vikten av goda relationer såväl inom det egna arbetslaget som ut mot kunder och leverantörer. Du tar själv ansvar för att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt utan att kvalitén blir lidande och har förmågan att behålla ett lugn i pressade situationer. En förutsättning är att du har kunskap samt intresse av att lära och arbeta i olika IT-system. Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Vi kan komma att hantera ansökningar löpande, så ansök redan idag!

Vår arbetsplats

Centralförrådet, som är en del av basenheten Logistik, tillhandahåller förbrukningsmateriel till hela Region Kalmar län och de externa kunder som arbetsgivaren har avtal med. Vi ansvarar för hela kedjan, från beställning till leverans, samt för de IT systemstöd som stödjer denna process.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/343

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-05-10
Upplysning om tjänsten

Henrik Skoog

0480-44 80 80
Upplysning om tjänsten

Jessica Fransson Olsson, Vision

0480-842 42
Upplysning om tjänsten

Camilla Björlin, SACO

0480-842 53

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30