Lokalvårdare till Ölands folkhögskola

Regional bildningsverksamhet

Vi erbjuder

Som lokalvårdare kommer du att tillsammans med kollegorna se till att folkhögskolans internat, konferenslokaler, undervisningslokaler, personalrum, sanitetsutrymmen och andra allmänna utrymmen hålls rena. Du kommer att arbeta med allt från maskinell rengöring, golvvård och textilvård till storstädningar och iordningsställande av konferenslokalerna. Vid behov kommer du också att få hjälpa till i skolans kök.

Vi söker

Vi söker dig som har en treårig gymnasieutbildning, alternativt utbildning eller kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har yrkeserfarenhet av lokalvård och maskinell rengöring och har ett serviceinriktat förhållningssätt. Du tar ansvar för att arbetet blir gjort med god kvalitet och är van vid att växla mellan olika arbetsuppgifter. Eftersom vi arbetar i grupp är det viktigt att du är bra på att samarbeta. Du skall ha grundläggande kunskap i det svenska språket för att bland annat kunna läsa och förstå städinstruktioner, samt att kunna förstå och hantera kemikalier. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat tom 2022-12-31 med eventuell möjlighet till förlängning. 

Vår arbetsplats

Ölands folkhögskola har en stark profil mot konstnärliga uttrycksformer, hållbarhet och hälsa. Vi har allmänna kurser med inriktningarna hälsa, film och bild, Allmän kurs fördjupning samt Allmän kurs - svenska som andraspråk. Vi har också profilkurser inom design, dokumentärfilm, konst, scenkonst, hållbarhet, byggnadsvård, skrivande, seniorkurs samt ett stort utbud av sommarkurser. Vi har cirka 240 deltagare och ett internat med plats för cirka 100 deltagare.

I förvaltningsområdet Bildning ingår fem basenheter, Biblioteksutveckling och de fyra folkhögskolorna: Gamleby folkhögskola, Högalids folkhögskola, Vimmerby folkhögskola och Ölands folkhögskola. Folkhögskolorna ska erbjuda ett brett utbud av utbildningar som bidrar till att höja bildnings- och utbildningsnivån i länet. Biblioteksutveckling initierar, leder och samordnar länets gemensamma utvecklingsarbete inom biblioteksområdet.
Vi är en del av Region Kalmar län, som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik och regional utveckling. Här finns totalt 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/924

Placering/enhet:

Regional bildningsverksamhet

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Deltid 50%, men kan vid behov ökas

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-12-03
Upplysning om tjänsten

Göran Tripkovic

0485-56 44 01
Upplysning om tjänsten

Pia Wicksén, Kommunal

070-3845300
Upplysning om tjänsten

Mia Johansson, Vision

0485-564 407

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 4 december 2021 Lämna synpunkter på innehållet