Logoped till Samrehab

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi söker en Logoped, tjänsten är ett vikariat på ett år, då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig.

Här erbjuds du ett givande och varierande arbete som logoped på Samrehab med utgångspunkt från Västerviks sjukhus.

Teamet du välkomnas till utgörs av flertalet professioner och genom nära samarbete skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för våra patienter. I vår arbetsgrupp arbetar rehabassistenter,rehabsamordnare, omsorgskoordinator, sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator, logoped,dietister och sjuksköterskor.

Samrehab är en kreativ basenhet dår ett av uppdragen är rehabilitering av patienter med neurologiska sjukdomar, hjärnskador och ryggmärgsskador.

Som logoped på Samrehab bedömer och behandlar du patienter med tal-, språk-, röst- och sväljsvårigheter till följd av neurologiska skador och sjukdomar. I arbetet ingår även utprovning och förskrivning av hjälpmedel.

Arbetet sker både i slutenvård och öppenvård, även hembesök förekommer. Du får således möjlighet att följa patienten genom hela vårdkedjan, från akut till kroniskt skede. Du ingår och är en viktig del i flera olika team.

Som logoped på Samrehab tar du själv ansvar för och har stor frihet i hur du lägger upp ditt arbete och disponerar din tid.

 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad logoped. Erfarenhet av arbete med patienter med neurologisk skada och sjukdom är meriterande. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas med arbetet tror vi att du:

- utgår från patientens behov och involverar patienten

- trivs med att arbeta i grupp och samverka

- tar del av andra professioners kunskap och erfarenheter och delger dina egna

- tar eget ansvar och har förmågan att prioritera

- god förmåga att samarbeta i team, men även kunna arbeta självständigt

- har intresse av att skapa nya arbetssätt tillsammans med andra

- flexibelt och positivt förhållningssätt

 

Vår arbetsplats

Samrehab omfattar arbetsterapi, sjukgymnastik/fysioterapi och dietistverksamhet på Oskarshamns och Västerviks sjukhus, kuratorsverksamhet på Oskarshamns sjukhus, smärtenheten på Västerviks sjukhusoch distriktsarbetsterapi och distriktssjukgymnastik/fysioterapi i Kalmar läns 6 norra kommuner.

Vision: Hälsolänet - För ett friskare, tryggare och rikare liv. Patienten först i allt vi gör och i alla beslut vi tar.

Verksamhetsidé: Vi sprider kunskap, stärker det friska och genom goda möten stödjer vi den unika personen till eget ansvar för sin hälsa och sitt välbefinnande.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/31

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-02-25

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ulrika Blomé, Biträdande basenhetschef

0490-870 80
Upplysning om tjänsten

Kajsa Söderlund, Logoped

0490-870 75

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30