Logistikutvecklare

Regionservice

Vi erbjuder

dig en spännande roll som logistikutvecklare hos oss på basenheten logistik!

Du blir en del av ett team med tre logistikutvecklare och i samarbete med chefer, kunder och andra stödfunktioner i verksamheten arbetar du både strategiskt och operativt och är med och utvecklar samt driver igenom förändring av processer, metoder och arbetssätt. Du initierar, driver och följer upp projekt som utvecklar/optimerar våra flöden och processer med syfte att skapa ännu bättre säkerhet, ergonomi, arbetsmiljö, kvalitet, leveransprecision och/eller effektivitet av logistiken.

Du förväntas delta i nationella nätverk för att med andra organisationer bedriva utveckling i logistiska frågor, omvärldsbevaka samt inhämta ny kunskap.

Vi söker

dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har även flera års erfarenhet inom verksamhetsutveckling, logistik och/eller projektledning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av inköp och vana kring utveckling av logistiksystem. Vi anser det även positivt om du tidigare varit i en chefsroll.

Då resor ingår över länet krävs B-körkort för tjänsten.

För att lyckas i rollen som logistikutvecklare behöver du vara initiativtagande och kunna driva processer vidare tills projekt är avslutade och resultat uppnådda. Du har förmågan att kunna arbeta samt lösa komplexa frågor. Du har enkelt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du behöver vara strukturerad, noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Eftersom arbetet innebär många kontakter, såväl externa som interna förutsätter vi att du är serviceinriktad och kommunikativ. Du är delaktig i flertalet projekt där erfarenhet av affärsutveckling, förändringsarbete, effektivisering men också ett gott ledarskap är av stor vikt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vår basenhets huvudsakliga uppgift är att på ett smidigt och effektivt sätt tillhandahålla hjälpmedel, förbrukningsvaror, sjukvårdsmateriel och textilier för Region Kalmar läns olika verksamheter. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt. På basenheten logistik är vi 115 medarbetare.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/66

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-02-13
Upplysning om tjänsten

Nermina Imsirovic

0480-842 14
Upplysning om tjänsten

Britt Wimarsson, Vision

0490-861 68

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30