Legitimerad psykolog, Psykisk hälsa Emmaboda HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi behöver nu förstärkning av legitimerad psykolog med intresse av att arbeta i Primärvården. Välkommen att söka en tjänst där du tillsammans med oss arbetar för att erbjuda en vård i framkant till våra invånare!

Vårt mål är att erbjuda hög tillgänglighet och kvalitetssäkrad behandling för patienter, 18 år och äldre med lätt till medelsvår psykisk ohälsa i Region Kalmar län. Du kommer vara placerad och tillhöra din hälsocentral men även ha en organisatorisk tillhörighet och samverka regionalt. Vi är en del av Vårdval Psykisk hälsa i Region Kalmar län.

I ditt arbete ingår att bedöma och behandla inom området psykisk ohälsa, samt förmedla psykologisk kunskap och samverka med andra yrkesgrupper och verksamheter. Du arbetar nära kollegor på hälsocentralen samt i mindre team med kollegor (psykologer och kuratorer) inom enheten Psykisk hälsa, Primärvården. Du får möjlighet att arbeta med internetbaserade behandlingar och det finns ett väl fungerande handledningsstöd. Inom vår enhet erbjuder vi ett spektra av terapimetoder och insatser till patienter. 

Tack vare digitala lösningar och kollegialt samarbete kan vi öka samverkan och matcha patienters behov. Vi ser också att du är intresserad av att handleda studenter och PTP-psykologer i verksamheten. Du får möjlighet att vara en del i vårt arbete med utveckling och implementering av Stegvis vård.

Som stöd i ditt arbete finns möjlighet till kompetensutveckling och handledning. Inom Psykisk hälsa finns också många psykologer och kuratorer för erfarenhetsutbyte. Vi har upparbetade geografiska nätverksgrupper som träffas regelbundet. Vi erbjuder en god arbetsmiljö med bra anställningsvillkor och möjligheter till vidareutbildning och utveckling. Vi värnar om din hälsa och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och möjlighet att vara med vid våra personalklubbar som har ett brett utbud av aktiviteter och arrangemang. Vi strävar också efter att uppfylla särskilda önskemål när det gäller utformning av schema.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och är intresserad av att utveckla vården tillsammans med oss. Du kan arbeta självständigt utifrån egen planering samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. I linje med Nära Vård utvecklar vi vården till att utgå från patientens individuella förutsättningar och behov, och vi söker nu dig som känner att detta skulle vara spännande att vara en del av. 

Vår arbetsplats

Det finns ett stort nationellt fokus på att stödja arbetet med psykisk ohälsa i samhället. Inom
primärvården i Region Kalmar län satsar vi på att ha en god tillgänglighet och hålla en hög kvalité på insatser för våra patienter. Du är placerad på Emmaboda hälsocentral och blir en naturlig del i hela arbetslaget med övriga yrkeskategorier.

Emmaboda hälsocentral har ca 6 800 listade patienter. Hos oss arbetar specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, fotvårdsterapeut samt medicinska sekreterare.

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/686

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-09-14
Upplysning om tjänsten

Annika Lundmark, Verksamhetschef Psykisk hälsa

0480-81897
Upplysning om tjänsten

Carina Parai, Verksamhetschef Emmaboda HC

0471-18582
Upplysning om tjänsten

Martina Sundberg, Psykologförbundet

0490-87917
Upplysning om tjänsten

Mikael Bernsveden, Psykologförbundet

0480-84639

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 15 september 2022 Lämna synpunkter på innehållet