Legitimerad dietist inriktning barn till Västerviks sjukhus

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi som arbetar som dietister på Västerviks sjukhus består av 6 medarbetare. Vi är ett litet gäng vilket ger möjlighet till daglig dialog och erfarenhetsutbyte. Vi erbjuder ett varierat arbete med möjlighet att få arbeta med flera olika patientgrupper, både inneliggande patienter och öppenvårds patienter. Som dietist arbetar du med barn och ungdomar, 0-18 år, samt deras familjer.  Remisser kommer från Barn- och ungdomsmottagningen, Barnhälsovården, Barn- och ungdomspsykiatrin samt Habiliteringen. I arbetsuppgifterna ingår nutritions bedömning och kostrådgivning till patienter och anhöriga. Som dietist har du ett nära samarbete med övrig personal i team runt barn och familjer.  Vi tillhör basenhet Samrehab på Västerviks sjukhus och leds av en områdeschef.

 

På vår arbetsplats är vi stolta över ansvarstagande medarbetare som arbetar med frihet under ansvar. Vi använder oss av digitala arbetssätt som en naturlig del i vardagen  samt att vi är bra på att ta tillvara på medarbetarnas idéer och vågar prova exempelvis nya arbetssätt.

Tjänsten är ett vikariat på 1 år.

Vi söker

Vi söker dig som är leg. dietist. Du får gärna vara intresserad av arbete med barn. Har du tidigare arbetat som dietist mot barn är det meriterande.

Berätta gärna om du har någon specifik inriktning. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar och utvecklingsuppdrag inom arbetsplatsens område.

För att trivas i rollen ska du tycka om att arbeta i team, dela med dig av dina kunskap och erfarenheter. För oss är ett gott bemödade mot kollegor och patienter oerhört viktigt.

Möjligheten finns att arbeta på distans inom ramen för det nya digitala arbetssätt som vi utvecklar kontinuerligt.

Vår arbetsplats

Kännetecknas av dynamik och är under ständig utvecklig. Tillsammans ger vi patienten den bästa behandlingen. Vår vision är Patienten först!  Samrehabs verksamhetsidé: Vi sprider kunskap, stärker det friska och genom goda möten stödjer vi den unika personen till eget ansvar för den egna hälsan och sitt välbefinnande.Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/653

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-31
Upplysning om tjänsten

Louise Ström

0490-866 63
Upplysning om tjänsten

Catherine Rindstig , naturvetarna

0491-782414

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 oktober 2021 Lämna synpunkter på innehållet