Legitimerad biomedicinsk analytiker

Diagnostiskt Centrum

Vi erbjuder

Ett varierande och inspirerande arbete med engagerade kollegor. Enligt medarbetarna den bästa arbetsplatsen! Kan låta klyschigt men så är det faktiskt. Här har vi en lagom stor arbetsplats med ett sammansvetsat glatt gäng medarbetare och vi längtar efter att bli fler! Dessutom finns möjligheter till att fördjupa sina kunskaper och få ett ökat ansvar.

Vi ser stora fördelar med att vara det där lagom stora labbet. Du får på så sätt varierande arbetsuppgifter och ett brett kunskapsområde inom allmänkemi, koagulation, hematologi, immunologi, provtagning, transfusionsmedicin och blodgivning, kan det bli bättre?

Verksamheten bedrivs i ett nyrenoverat laboratorium med nära samarbete med övriga sjukhuset.

Vår verksamhet är en viktig del i vårdkedjan och vi bedriver verksamhet dygnet runt. Arbetstiderna för aktuella tjänster varierar mellan dag, kväll, natt och helg.

Varför just Oskarshamn då tänker du kanske nu? Här finns havet, klipporna, skogen, det världsberömda konditoriet, hockeyn… listan kan göras lång!

Vi söker

dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller med motsvarande naturvetenskaplig utbildning.

dig som är nyfiken, ansvarsfull, hjälpsam, ser hela verksamheten och tycker jour arbete är stimulerande.

dig som är engagerad, tar initiativ och gärna kommer med lite nya tankar och idéer till verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen att jobba hos oss!

Vår arbetsplats

På Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Oskarshamn arbetar ca 20 medarbetare. Gänget som jobbar här är biomedicinska analytiker, undersköterskor, sjuksköterskor och medicinska kemister. Vi är ett gott gäng som gillar att jobba och ha trevligt tillsammans och tycker att arbetsglädje och gemenskap är viktigt. 

Klinisk kemi och transfusionsmedicin finns i Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Vi är totalt ca 120 medarbetare som arbetar i en ackrediterad länsverksamhet med högt ställda kvalitetsmål och fokus på allas delaktighet.

Vi är en del av Diagnostiskt centrum, som består av 260 medarbetare som årligen utför fler än fem miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi arbetar inom enheterna Klinisk patologi, Klinisk mikrobiologi, Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Klinisk fysiologi och nuklearmedicin, Smittskydd och Vårdhygien samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ett vetenskapligt kompetenscentrum och aktiva inom flera forskningsområden. Vår länsövergripande verksamhet finns på sjukhusen i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Diagnostiskt centrum är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/549

Placering/enhet:

Diagnostiskt Centrum

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-08-31
Upplysning om tjänsten

Annika Edvinsson

0491-78 23 30
Upplysning om tjänsten

Jelena Kulander, vårdförbundet

0491-782323

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 24 juli 2021 Lämna synpunkter på innehållet