Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Legitimerad Biomedicinsk analytiker

Legitimerad Biomedicinsk analytiker

Diagnostiskt centrum

Vi erbjuder

Ett varierande och inspirerande arbete med engagerade kollegor. Det finns möjligheter till att fördjupa sina kunskaper och få ett ökat ansvar.
Arbetsuppgifter varierar mellan olika arbetsstationer inom klinisk kemi och transfusionsmedicin så som allmänkemi, hematologi, koagulation, immunokemi och blodgruppsserologi, preanalys, provtagning och tappningsverksamhet. 

Verksamheten bedrivs i ett nyrenoverat laboratorium med nära samarbete med övriga sjukhuset.
Vår verksamhet är en viktig del i vårdkedjan och vi bedriver verksamhet dygnet runt. Arbetstiderna för aktuella tjänster varierar mellan dag, kväll, natt och helg.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker.
Arbetet kräver att du nyfiken, noggrann och välstrukturerad. Du trivs med att arbeta i grupp, är flexibel och kommer med nya tankar och idéer till verksamheten. 
Meriterande om du har erfarenhet av arbete inom klinisk kemi och transfusionsmedicin,  
är du nyutbildad så kommer du få erfarenhet hos oss.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden, så tveka inte med att söka.
Varmt välkommen att jobba hos oss!

Vi arbetar med moderna metoder och ett ständigt förbättringsarbete.
Vi ser fram emot att få nya kollegor att bry oss om!

Vår arbetsplats

På Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Oskarshamn arbetar ca 20 medarbetare. Gänget som jobbar här är biomedicinska analytiker, undersköterskor och medicinska kemister. Vi är ett gott gäng som gillar att jobba och ha trevligt tillsammans och tycker att arbetsglädje och gemenskap är viktigt. 

Klinisk kemi och transfusionsmedicin finns i Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Vi är totalt ca 120 medarbetare som arbetar i en ackrediterad länsverksamhet med högt ställda kvalitetsmål och fokus på allas delaktighet.

Vi är en del av Diagnostiskt centrum, som består av 260 medarbetare som årligen utför fler än sex miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi arbetar inom enheterna Klinisk patologi, Klinisk mikrobiologi, Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Klinisk fysiologi och nuklearmedicin, Smittskydd och Vårdhygien samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ett vetenskapligt kompetenscentrum och aktiva inom flera forskningsområden. Vår länsövergripande verksamhet finns på sjukhusen i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Diagnostiskt centrum är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/832

Placering/enhet:

Diagnostiskt centrum

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-11-26
Upplysning om tjänsten

Annika Edvinsson, avdelningschef

0491-782330
Upplysning om tjänsten

Jelena Kulander, Vårdförbundet

0491-782323

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30