Legitimerad biomedicinsk analytiker

Diagnostiskt centrum

Vi erbjuder

ett varierande och inspirerande arbete med engagerade kollegor. Det finns möjligheter till att fördjupa sina kunskaper och få ett ökat ansvar.

Arbetsuppgifter varierar mellan olika arbetsstationer inom klinisk kemi och transfusionsmedicin så som allmänkemi, hematologi, koagulation, immunokemi och blodgruppsserologi, preanalys, provtagning och tappningsverksamhet. Under våren och sommaren så analyserar vi även pollen, vilket vi är ensamma om att göra i vår Region.

Vår verksamhet är en viktig del i vårdkedjan och vi bedriver verksamhet dygnet runt. Arbetstiderna för aktuella tjänster varierar mellan dag, kväll, natt och helg.

Vi söker

dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller med motsvarande naturvetenskaplig utbildning.

dig som är nyfiken, ansvarsfull, hjälpsam, ser hela verksamheten och tycker jour arbete är stimulerande.

dig som är engagerad, tar initiativ och gärna kommer med lite nya tankar och idéer till verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande om du har erfarenhet av arbete inom klinisk kemi och transfusionsmedicin men är du nyutbildad så kommer du få erfarenhet hos oss.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så tveka inte utan sök.

Varmt välkommen att jobba hos oss!

Vår arbetsplats

Enheten i Västervik ,Sveriges sommarstad 2021, är vi ca 36 medarbetare. En sommartradition vi har är vår Kakfestival som vi genomför innan vi går på semester. Gänget som jobbar här är biomedicinska analytiker, undersköterskor, sjuksköterskor, laboratorieassistenter, medicinska biologer och kemister. Vi är ett gott gäng som gillar att jobba och ha trevligt tillsammans och tycker att arbetsglädje och gemenskap är viktigt. Vi ser fram emot att få nya kollegor att bry oss om! 

Klinisk kemi och transfusionsmedicin finns i Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Vi är totalt ca 120 medarbetare som arbetar i en ackrediterad länsverksamhet med högt ställda kvalitetsmål och fokus på allas delaktighet.

Vi är en del av Diagnostiskt centrum, som består av 260 medarbetare som årligen utför fler än fem miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi arbetar inom enheterna Klinisk patologi, Klinisk mikrobiologi, Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Klinisk fysiologi och nuklearmedicin, Smittskydd och Vårdhygien samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ett vetenskapligt kompetenscentrum och aktiva inom flera forskningsområden. Vår länsövergripande verksamhet finns på sjukhusen i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Diagnostiskt centrum är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/492

Placering/enhet:

Diagnostiskt centrum

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-07-31
Upplysning om tjänsten

Cindy Evertsson Lindberg, avdelningschef

0490-86127
Upplysning om tjänsten

Pernilla Strömberg, avdelningschef

0490-86104
Upplysning om tjänsten

Veronica Eriksson, Vårdförbundet

0490-86100
Upplysning om tjänsten

Cecilia Ohlsén, Vårdförbundet

0490-86100

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 24 juli 2021 Lämna synpunkter på innehållet