leg. Psykolog, vuxenpsykiatriska slutenvården och psykrehab

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Hos oss har du ett spännande och varierande arbete!

Du kommer att fördela din arbetstid mellan de psykiatriska slutenvårdsavdelningarna och psykiatrisk rehabilitering. Som psykolog arbetar du med bedömningar, behandlingar, utredningar samt handlednings-och konsultationsuppdrag. Du möter patienter med varierande behov, patienter som har behov av kortare, akuta insatser samt patienter som du arbetar med över en längre period. Det finns en stor möjlighet att själv påverka arbetsuppgifterna. Du har ett nära samarbete med övriga kollegor på avdelningarna och psykrehab, såsom övriga psykologer, läkare, kuratorer, sjuksköterskor, skötare och medicinska sekreterare samt även med öppenvården. Du samarbetar också med övriga psykologer inom basenheten.

I tjänsten ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning och det finns också nationella psykolognätverk att tillgå. Vi är inne spännande fas med flera förbättringsarbeten där du har stora möjligheter att vara med och påverka!

Vi söker

Du är legitimerad psykolog. Du samarbetar väl med andra och är också trygg med att arbeta självständigt. Du har god initiativförmåga och har förmåga att se patienten som individ samt dess unika behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande, så sök redan idag!

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatrin i Västervik har tre allmänpsykiatriska heldygnsvårdsavdelningar samt en rättspsykiatriska avdelning som också ingår i psykologens uppdrag. Inom basenheten finns också öppenvårdsmottagningar i Västervik och i Vimmerby. Inom basenheten arbetar idag 10 leg. psykologer och 2 PTP-psykolog.

Heldygnsvården inom Vuxenpsykiatri norr erbjuder en tillgänglig och innehållsrik psykiatrisk heldygnsvård och har relativt korta vårdtider. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete gällande god bemanning, god omvårdnad, aktivt kontaktmannaskap, kontinuerliga läkarbedömningar och läkarsamtal samt bra samarbete internt och externt för att behålla våra korta vårdtider.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/130

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-08-16

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Stefan Bohm, avdelningschef

0490-863 16
Upplysning om tjänsten

Annelie Nyman, leg. psykolog

0490- 862 17
Upplysning om tjänsten

Anna Nordström, Psykologförbundet

0490-864 68

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 4 augusti 2020 Lämna synpunkter på innehållet