Leg. psykolog, Psykisk hälsa Hultsfred

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi behöver nu förstärkning av legitimerad psykolog med intresse av att arbeta i vårt team för Psykisk hälsa i Primärvården.

Vi arbetar med insatser till målgruppen 18 år och uppåt med lätt till måttlig psykisk ohälsa. Du arbetar i mindre team och nätverk med kollegor. Inom vår enhet erbjuder vi ett spektra av terapimetoder och insatser till patienter med såväl fysiska som digitala besök. En nära samverkan med andra yrkesgrupper och verksamheter är en förutsättning för vårt arbete.

Som stöd i ditt arbete finns möjlighet till kompetensutveckling och handledning. Vi erbjuder en god arbetsmiljö med bra anställningsvillkor och möjligheter till vidareutbildning och utveckling. Vi värnar om din hälsa och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och möjlighet att vara med vid våra personalklubbar som har ett brett utbud av aktiviteter och arrangemang. Vi strävar också efter att uppfylla särskilda önskemål när det gäller utformning av schema.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har ett intresse av att arbeta med oss inom primärvården. Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvårdspsykologi och det är meriterande om du är specialist i klinisk psykologi eller psykoterapeut. Du kan arbeta självständigt utifrån egen planering samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. I linje med Nära Vård utvecklar vi vården till att utgå från patientens individuella förutsättningar och behov, och vi söker nu dig som känner att detta skulle vara spännande att vara en del av. 

Vår arbetsplats

Vi är en del av Vårdval Psykisk hälsa i Region Kalmar län. Du kommer vara placerad på Hultsfred hälsocentral med viss tjänstgöring mot Mörlunda hälsocentral. Hultsfreds hälsocentral har drygt 8000 listade patienter. Här arbetar i psykisk hälsa teamet en psykolog (som ska vara tjänstledig) och en kurator tillsammans med övrig personal på hälsocentralen.

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/61

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-31
Upplysning om tjänsten

Annika Lundmark, Verksamhetschef Psykisk hälsa

0480-81897
Upplysning om tjänsten

Ann Arvidsson, Verksamhetschef Hultsfreds hc

0495-15580
Upplysning om tjänsten

Martina Sundberg, Psykologförbundet

0490-87917
Upplysning om tjänsten

Mikael Bernsveden, Psykologförbundet

0480-84639

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 26 mars 2023 Lämna synpunkter på innehållet