Leg. arbetsterapuet, vuxenpsykiatriska mottagningen

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Som legitimerad arbetsterapeut hos oss kommer du att arbeta med grupper, enskilda samtal/bedömningar och även ha en viktig plats i vårt NP-team och göra bedömningar i NP-utredningar. Du kommer att jobba både i team och enskilt.

Vår mottagning är uppdelad i fyra tvärprofessionella team med läkare, kuratorer, psykologer, sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeut och medicinska sekreterare. Teamet utgör en bas för arbetet, men arbetet är självständigt och bygger på samverkan mellan kollegor, vårdgrannar och patient. På vår mottagning värnar vi om teamkänslan och vikten av att tillvarata allas kompetenser.

Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du fyller 40 eller 50 år.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, har du utbildning i PRPP och AMPS är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av gruppbehandlingar och vana av att arbeta med stress och smärtrelaterad problematik. Vi ser också gärna att du har erfarenhet att arbeta med patienter med NP-diagnoser, smärtproblematik och stressrelaterad problematik som kräver behandling.

Vi söker dig som är van att ta ansvar, arbeta självständigt men även är en god teamkamrat. God förmåga till samverkan är en förutsättning. Har du intresseområden som rör specialistpsykiatrisk verksamhet inom ramen för vår verksamhet så finns goda möjligheter till fortbildning. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatriska mottagningen i Oskarshamn är placerad i nybyggda och ändamålsenliga lokaler på sjukhusområdet i Oskarshamn. Upptagningsområdet är Oskarshamn, Mönsterås och Högsby. Verksamheten består av psykiatrisk öppenvård samt aktivitets- och naturorienterad verksamhet i form av tillhörande gård, Nymålen. Vi är ett 40-tal medarbetare med god sammanhållning och vi verkar för en utvecklande arbetsmiljö.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/541

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-10-09

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Annika Ohlin, avdelningschef

0491-78 25 77
Upplysning om tjänsten

Birgit Nauclèr SACO/SA

0491-782288

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 september 2020 Lämna synpunkter på innehållet