Leg Psykoterapeut, BUP-mottagningen

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vill du vara med och utveckla barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, i Kalmar län? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete som Leg. psykoterapeut på BUP i Kalmar. Hos oss får du ett jobb som ger mycket tillbaka. Du blir en del av ett tvärprofessionellt team med läkare, psykologer, sjuksköterskor, socionomer, arbetsterapeuter, sjukgymnast, specialpedagog och sekreterare. Du kommer självständigt och i teamet arbeta med bedömning och behandling av de barn och unga som söker sig till oss. Sökorsak kan vara ångest, nedstämdhet eller beteendeproblematik. Samverkan med skola, socialtjänst, vårdnadshavare och vårdgrannar är en viktig del av ditt arbete. Uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet är prioriterade områden.  

I tjänsten finns goda möjligheter för fortbildning och kompetensutveckling.  Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.  

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykoterapeut.  Har du erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete är det en fördel. Du är en engagerad person med stort intresse för utveckling och lärande. Du ser värdet av ett gott samarbete och du trivs med att dela med dig av, och ta emot, kunskaper och erfarenheter. Ditt engagemang och din inställning bidrar till ett bra arbetsklimat där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa behandlingskvalitet för våra patienter. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Vår arbetsplats

Barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, i Kalmar län har mottagningar i Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. På mottagningarna i Kalmar/Oskarshamn är vi ca 75 medarbetare som under ett år möter ungefär 2500 barn, ungdomar och deras familjer. Vår mottagning i Kalmar ligger i nya psykiatrihuset vid länssjukhuset i Kalmar. Nya psykiatrihuset invigdes i är 2022 och erbjuder fräscha och fina lokaler. Här finns bra bussförbindelser till Kalmar central. 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1000

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidare anställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/v

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-12-04
Upplysning om tjänsten

Magnus Jönsson, Enhetschef

0480-448488
Upplysning om tjänsten

Ingela Liljekvist, Enhetschef

0480-83195

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 5 december 2022 Lämna synpunkter på innehållet