Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Leg Psykolog till Psykisk hälsa, Esplanadens hälsocentral Västervik

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi inom Psykisk hälsa, primärvården i Region Kalmar län arbetar med insatser till målgruppen 18 år och uppåt med lätt till måttlig psykisk ohälsa. Arbetet sker i nära samverkan med kollegor inom psykisk hälsa och andra yrkesgrupper på hälsocentralerna. Vi erbjuder olika terapimetoder och insatser till patienter med såväl fysiska som digitala besök. I linje med Nära Vård utvecklar vi vården till att utgå från patientens individuella förutsättningar och behov. Vi tar tillvara på varje medarbetares unika kompetens för att berika verksamheten.

Du får arbeta med verksamhetsutveckling och det finns möjligheter att delta i gemensamma projekt. Som stöd i ditt arbete finns möjlighet till kompetensutveckling och handledning. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och i närområdet finns goda möjligheter till friluftsliv och närhet till skärgård. Vi försöker även i möjligaste mån uppfylla önskemål kring utformning av schema.

Vi söker

Vi söker efter dig som är legitimerad psykolog med intresse av att arbeta tillsammans med oss psykologer och kuratorer i vårt team för Psykisk hälsa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvårdspsykologi och gärna att du är specialist i klinisk psykologi eller psykoterapeut. Vi ser också till personlig lämplighet. Du som söker kan arbeta självständigt, men trivs även med att arbeta tillsammans med kollegor och har en god samarbetsförmåga.

Vår arbetsplats

Du kommer vara placerad och tillhöra din hälsocentral men även ha en organisatorisk tillhörighet och samverka länsövergripande. Vi är en del av Vårdval Psykisk hälsa i Region Kalmar län. Här ansvarar vårt team av psykologer och kuratorer tillsammans för de fyra offentliga hälsocentralerna i Västerviks kommun. Arbetet kan komma att innebära fysisk närvaro på fler än en av hälsocentralerna.

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/816

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-11-30
Upplysning om tjänsten

Annika Lundmark, Verksamhetschef Psykisk hälsa

0480-81897
Upplysning om tjänsten

Katja Fridsta, Avdelningschef Esplanadens HC

0490-86792
Upplysning om tjänsten

Martina Sundberg, Psykologförbundet

0490-87917
Upplysning om tjänsten

Mikael Bernsveden, Suppleant Psykologförbundet

0480-84639

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30