Ledningsansvarig sjuksköterska, Akutkliniken

Länssjukhuset i Kalmar söker Ledningsansvarig sjuksköterska, Akutkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Akutkliniken är en intressant och flexibel arbetsplats som ger möjlighet till variation, utmaningar och omväxlande arbetsuppgifter.

Som ledningsansvarig sjuksköterska är dina huvudsakliga uppgifter:
-Ansvarig för driften i den operativa verksamheten
-Leda och fördela arbetet på akutmottagningen och AVA
-Kontinuerligt följa patientflödet och agera enligt fastställda rutiner
-Agera i situationer då den medicinska säkerheten är påverkad

Anställningen innefattar även arbete som sjuksköterska på akutmottagningen och AVA. I din roll som sjuksköterska är du ansvarig för patienternas omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer. Du samarbetar kring patienten tillsammans med medarbetare inom olika yrkeskategorier, med målsättning att ge god och säker vård. På akutmottagningen tillämpas triagering enligt RETTS.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård. Har du vidareutbildning inom akutsjukvård och/eller erfarenhet av ledningsansvar är det meriterande. Vi ser gärna att du har TNCC-utbildning, AMLS-utbildning, A-HLR och Barn-HLR.

Vi ser att du är:
-Lugn, stabil, välorganiserad och agerar på ett sätt som skapar förtroende
-Lösningsorienterad i ditt förhållningssätt
-Ansvarskännande
-Positiv i ditt förhållningssätt
-Flexibel
-Tydlig
-Bra på att samarbeta och prioritera

Som ledningsansvarig sjuksköterska förväntas du vara beslutsam, självständig och agera utifrån ett symboliskt ledarskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Akutmottagningen vid Kalmar sjukhus ger ett akut omhändertagande dygnet runt. På akutmottagningen tar vi framförallt hand om kirurg-, ortoped-, medicin- och infektionspatienter men även de patienter som kommer in med blåljus från övriga kliniker såsom kvinnokliniken- barn-, ögon- och öron. Vår arbetsplats samarbetar med de flesta kliniker vid sjukhuset, ambulansverksamheten, polismyndigheten, kriminalvården, andra sjukhus samt hemsjukvården i närliggande kommuner. I anslutning till akutmottagningen finns också akutvårdsavdelning med 18 vårdplatser för akuta patienter som är i behov av kort observation, behandling eller utredning med lågt övervakningsbehov. Vi har ett nära samarbete med geriatriska rådgivningsteamet som finns på akutkliniken.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2019:46

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Karin Falk

Avdelningschef

0480-81112
Upplysning om tjänsten

Linda Peltonen

Facklig företrädare Vårdförbundet

0480-84709
Upplysning om tjänsten

Linda Simonsson

Facklig företrädare Vårdförbundet

0480-84709

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 april 2019 Lämna synpunkter på innehållet