Läkare, Urologi

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

En tjänst som överläkare/specialist inom urologi som robotoperatör. I tjänsten ingår urologisk mottagning med cystoskopier och TRUL inklusive transperineala prostatabiopsier, transuretral kirurgi, skrotala ingrepp, avdelningsarbete på urologavdelning och deltagande i klinikens akutverksamhet. Det finns möjlighet att diskutera utformningen av tjänsten.

Vi söker

Vi söker dig med svensk läkarlegitimation och specialistkompetens inom urologi, vi ser gärna att du har erfarenhet samt bredd i din urologiska kompetens. Det är önskvärt med självständig kompetens inom robotkirurgi och transuretral kirurgi. Du kan arbeta självständigt och effektivt och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Kirurgkliniken Kalmar-Oskarshamn har en bred verksamhet indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutsjukvård. Totalt arbetar drygt 200 personer på kliniken, varav ca 35 läkare. I Kalmar förläggs avancerad kirurgi och akutkirurgi, och i Oskarshamn bedrivs elektiv verksamhet måndag till fredag för patienter som normalt inte förväntas kräva intensivvård. Urologin inom Region Kalmar är strukturerad så att Länssjukhuset Kalmar utför robotassisterad cancerkirurgi avseende (prostata och njure) medan Västerviks sjukhus tar hand om uppföljning och åtgärd avseende njursten.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/205

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-19
Upplysning om tjänsten

Jeanette Assarsson

0480-81464
Upplysning om tjänsten

Johan Berggren, Läkarföreningen

0480-448849

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30